keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

HAPPY WITH EVERYTHING

Pääsiäinen oli ja meni - tuparitkin olivat ja menivät! Huh mikä lauantai se olikaan! Pidettiin tosiaan päiväsaikaan meidän sukulaisille tuparikahvittelut ja illalla sitten kavereille jonkin sortin kekkerit. Jo päivällä meidän 40 asuinneliössä oli melkoisen monta ihmistä, mutta illalla tänne vasta paljon porukkaa ahtautuikin! Jännitettiin koko päivä että kuinka me tullaan ikinä mahtumaan tänne. Mehän siis kutsuttiin meidän iltakemuihin paljon ihmisiä sillä verukkeella että "ei kaikki kuitenkaan pääse näin lyhyellä varoitusajalla ja vieläpä pääsiäisen aikaan". Ja jokainen voi arvata miten siinä kävi.

Oon kuitenkin melkoisen ylpeä itsestäni kun leivoin niin paljon ja melko onnistuneestikin vielä! Oltiin tarjoilujen ja kaiken muunkin kanssa suhteellisen ajoissa ja kaikki meni yleisesti ottaen ihan nappiin! 

Saatiin myös niin ihania lahjojakin että! Niitä tuli aina vessapaperista drinkkilaseihin ja topsipuikoista itsetehtyihin piirakoihin. Huhtikuussa saadaan tänne vielä meidän yksi tuparilahja, joka on maailman kaunein sohvapöytä!!! Siitä lisää sitten kun saadaan se kotiutettua tänne... (en malta odottaa.)

Muuten koko pääsiäislomalla tulikin otettua melkoisen rennosti kaiken kanssa. Tuli rentouduttua ja herkuteltua hyvällä ruualla, suklaalla ja juomillakin vähän... Kaiken tuon jälkeen onkin niiin ihanaa palata jälleen niihin arjen rutiineihin; terveellisempään ruokavalioon ja liikunnan pariin. 

Ylävasen: Vietettiin meidän tupareiden jälkeisenä päivänä ihana ilta vanhempieni luona ja syötiin sairaan hyviä ruokia ja naurettiin paljon! ♡

Yläoikea: Ystäviä jo hiekkalaatikolta asti ♡

Alavasen: Neljä tähteä - näiden mimmien kanssa ei hauskuus lopu ikinä ♡

Alaoikea: Se ystävä, jonka kanssa melkein vuoden tauko toistemme näkemisestä ei tunnu ikinä missään!♡ Fazerin brunssilla hakemassa helpotusta väsymykseen ja hienoiseen päänsärkyyn...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti