maanantai 14. maaliskuuta 2016

NIHKEÄ STARTTI

Tämä on todella epätavallista mulle. 

Oon yleensä oikein erinomainen maanantaiden handlaaja. Maanantait on ihan suorastaan mun lempparipäiviä huolimatta siitä, oliko mennyt viikonloppu vietettyä leväten tai juhlien. Maanantait on aina hyvältä tuntuvia startteja uuteen viikkoon, urheilu maistuu hyvältä ja To Do -listaa katsoessa herää suurenmoinen innostus hoitaa kaikkia asioita. 

Tämä maanantai ei ole ollut sellainen. Sängystä ylös pääseminen kesti tavallista pidempään, lenkkareita oli tosi vaikeaa vetää jalkaan ja kouluun lähteminen tuntui erittäin vastenmieliseltä. Nytkin istun kirjastossa ja tekis mieli mennä tonne sohvalle nukkumaan päikkärit. En ole ollut moneen viikonloppuun missään viihteellä ja oon saanut levättyä tänäkin viikonloppuna kohtalaisen hyvin. Viime yönäkin nukuttuja tunteja kertyi noin kahdeksan. SILTI - nyt ei huvita mikään

Mutta ehkä se tästä lähtee rullaamaan.. Pikkuhiljaa. Viikonloppuna lyötiin muuten lukkoon vihdoin se, että milloin pidetään meidän ihkaensimmäiset tuparit! Nyt täytyiskin sitten keksiä tarjottavia mitä tehdä niihin pirskeisiin. Ensin sukulaisille ja sitten ystäville... 

Tässä viikonloppuna kahteen otteeseen syötyä aamupalaa: banaanilettuja. Hunajalla, kanelilla ja kookoskermalla kuorrutettuna. Kaveriksi kahvia ja appelsiineja - appelsiinit on ihan sairaan hyviä näihin aikoihin ja meidän jääkaapista niitä onkin löytynyt jatkuvasti viimeisten muutamien viikkojen ajan! 

4 kommenttia:

 1. Jossain juhlissa teidän porukoilla paistettiin ihan oikeita lettuja, kesällä :-D Mites olis tupareissa sit noi banaaniletut?? ;)

  VastaaPoista
 2. Ainiiin ne oli ne lettukestit <3 Hehee sehän vois olla aikasmoinen idea!!

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä hyvältä! Oisko jotain ohjetta banskulettuihin :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toki! Voin tehdä postauksenkin niistä vielä, mutta yksinkertaisuudessaan banaani murskataan haarukalla ja sekaan 2 kananmunaa ja pannulle vaan paistumaan! :)

   Poista