keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

RANDOM THINGS

Huh, ensimmäistä kertaa viikkoon tuli sellainen olo että jaksan ja huvittaa tulla tänne kirjoittelemaan! Ihan kreisejä olleet viime päivät. Tämän viikon päivät ovat olleen täynnä erilaisten Dead linejen saavuttamisen tavoittelua ja muita koettelemuksia. Viikonlopunkin vietin lähes kokonaan kouluhommien parissa, kun maanantain täytyi palauttaa reilu 20 sivun essee yhdelle kurssille. Nyt kuitenkin viedään jo viimeistä periodia koulussa ja kevät alkaa pikku hiljaa hiipiä omaan päähänkin!!

Niin ihanaa, kun päivät on pidentyneet ihan valtavasti ja aurinkokin meinaa aina välillä näyttäytyä. Oon käynyt viime päivinä ahkerasti lenkillä ja salilla, mikä on auttanutkin jaksamaan viime päivät. Ehdotonta lempipuuhaa on mun kohdalla aamutreeni tai -lenkki, tänäänkin kävin aamusalilla tekemässä tehokkaan, noin tunnin puristuksen. 

Parasta tossa salitreenaamisessa on ehdottomasti se, kun kropassa alkaa näkymään tuloksia ja jopa huomaa sen, kuinka lenkilläkin jalat kantaa taas paljon vahvemmin. Sitä varten käynkin loppujen lopuksi salilla, että koko keho voi paremmin ja jaksaa arjessa paremmin, kun lihakset ovat vahvemmat. Ulkonäköseikat on tietty plussaa. ;) 

Laitan tähän postaukseen nyt satunnaisia kuvia, joita oon ottanut puhelimella viime päivinä. 

Vanhempani lähtivät seikkailulomalle Afrikan savanneille ja käytiin sitä ennen viime perjantaina yhdessä lounaalla Tampereen kauppahallissa, Umamissa. Jos haluaa hyvää sushia Tampereella, niin tonne on EH DOT TO MAS TI suunnattava. Siis n i i i i i i i n hyvää. 

 Perinteisesti tykkään tehdä perjantaisin kouluhommia iltapäivästä aina jossain muualla kuin yliopiston kirjaston hikisellä penkillä. Viime perjantaina Pella's Cafe toimi hyvänä opiskelulokaationa.

 A random selfie.

 Wayne's Coffeen kauramaitoon tehty Matcha Latte. Erinomainen vaihtoehto silloin kun ei halua juoda kahvia. 

 Fazerin brunssi. Parasta. Tekis mieli käydä joka ikinen sunnuntai tuolla. Ruoka maistui aamulenkin jälkeen. :-D

Tein viime sunnuntaina banaanileipää ensimmäistä kertaa, mutten taatusti viimeistä. Pakko jakaa tännekin resepti!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti