torstai 14. huhtikuuta 2016

LET'S START OVER SHALL WE?

Hei ystävät!

Kiire. Kiire. Kiire.
Stressi. Stressi. Stressi.
Opiskelu. Opiskelu. Opiskelu.

Sanat jotka pyörii tällä hetkellä päässä koko ajan. Äsken aamulenkilläni mietin, kuinka mua ärsyttää/harmittaa kun en oo ehtinyt kirjoitella tänne blogiin mitään. Rakastan kirjoittamista ihan yleensäkin, oon tykännyt siitä ihan pienestä pitäen, ja tämä blogi saa pidettyä tiettyä luovuutta yllä. On hauska tulla tänne kirjoittelemaan ajatuksiaan ja oivalluksiaan, sekä jakamaan ideoita ja uusia juttuja (reseptejä...) teidän kanssa. Kiire ja stressi kuitenkin tappaa luovuuden, jos sitä ei pidä yllä tietoisesti ja tee luomiselle aikaa. Sitä aikaa pitäisi raivata!

Mitä enemmän päiviä kuluu, ettei avaa Bloggeria ja ala raapustamaan jotain, sitä korkeammaksi se kirjoittamisen kynnys kehittyy. Nyt kuitenkin haluan koittaa aloittaa alusta ja pitää postaustahtia yllä! Ihan itsenikin vuoksi, jotta saan kirjoitella juuri sellaisia juttuja kuin haluan -- en pelkkiä kouluesseitä tai tenttivastauksia.

Lyhyet kuulumiset: No se on sanomattakin selvää; viimeisiä viikkoja viedään yliopistolla, mikä tietää ihan valtavaa määrää tekemistä; tenttejä, ryhmätöitä ja muita tehtäviä. Kuitenkin toi taivaalla möllöttävä aurinko ja etenevä kevät saa jaksamaan ihan uudella tavalla!

Lisäksi tänä lauantaina Ideaparkissa on meidän mallitoimiston järjestämät muotinäytökset - tulee varmasti taas hauskaa, joskin älyttömän kiireistä! Näytökset ovat siis Lempäälän Ideaparkin keskusaukiolla klo 13, 15 ja 17! Tulkaahan katsomaan!! ♡


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti