keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

NEW IN

Hyvää keskiviikkoa! 

Viikonloppu oli kyllä tekemistä taas täynnä! Perjantai-ilta vietettiin Ideaparkissa mallien kanssa lauantain näytöksiä harjoitellen. Näytökset meni kuin menikin kaikki sitten ihan hyvin, vaikka ne välillä tuntuivatkin olevan yhtä kaaosta niin lavalla kuin meidän päässäkin :-D Onneksi tollaset pikkuseikat ei yleisöön näy. Oliko teistä kukaan katsomassa?! 

Lauantaina mun vanhemmat oli hakemassa meille Helsingistä heidän tuparilahjaansa meille ja illalla saatiinkin kotiutettua se tänne!! Kyseessä on mitä ihanin marmorinen sohvapöytä Zarrosta!! Se on niiin kaunis etten kestä! Nyt tuli vaan ihan järkyttävä sisustuskuume, jos vain ehtisi jossain vaiheessa kiertelemään sisustuskaupoissa... 


Luentoja mulla on enää tämä ja ensi viikko, minkä jälkeen alkaakin jo mun uudet kesätyöt - miten siistiä! Tuntuu että elämä jossain määrin helpottuu kun alkaa työt, kun ei tarvi enää työpäivän jälkeen miettiä mitään vaan saa rehellisesti olla vapaalla. Joudun ehkä alkaa tekemään aina omat eväät töihin, joten jaan täällä sitten omia parhaaksi näkemiäni eväsreseptivinkkejä ja -ideoita!

Tässä nyt kuitenkin vähän kuvaa tuosta meidän pöydästä - sekä tietysti mun aamiaisesta; pinaattismoothiesta, johon tuli banaani, pieni avokado, appelsiini ja muutama kourallinen tuoretta pinaattia.Psylliumilla ja chiasiemenillä höystettynä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti