maanantai 30. toukokuuta 2016

AINA EI VAAN VOI OLLA HYVÄ PÄIVÄ

Ihanaa maanantaita ja viikon alkua ihmiset! 

Oon yleensä sellainen tyyppi, että tykkään maanantaista. Sunnuntait ei aiheuta ahdistusta ja jaksan yleensä aina innostua tulevan viikon jutuista ja haasteista mitä se tuo tullessaan. Eilen mulla ei kuitenkaan ollut tuollainen olo. Ei sitten ollenkaan! 


Jotenkin eilen painoi päälle kuusipäiväinen työviikko, tekemätön koulutehtävä (jonka dedis on huomenna) ja sotkuinen koti. En olis jaksanut sosialisoida ollenkaan kenenkään kanssa ja vaikka mulla oli nälkä niin pelkkä ruuan ja sen laittamisen ajattelu ahdisti koska en olis vaan jaksanut :-D Toisaalta pelkkä sohvalla makaaminenkin ahdisti. Kun sitten kuitenkin urhoollisesti käytiin kaupassa ja saatiin vieläpä hyvää ruokaa tehtyä, tiputin kipollisen kanaa keittiön lattialle. Lopulta päädyin tirauttamaan pienen itkun sängyn pohjalle ihan vain siksi että olin niin poikki, eikä mikään huvita ja kaikki ahdistaa. :-D


Hyvä juttu on kuitenkin se, että vaikka kaikki tuntuu olevan huonosti ja jopa itkisin sängyssä epätoivon kyyneleitä, tiedän koko ajan mieleni perukoilla että vielä tästä noustaan, eikä siitä ole suunta muuta kuin ylös päin. Ja niin siinä kävi tälläkin kertaa. 

Sikeästi nukuttu yö ja maanantain aloitus reippaalla juoksulenkillä (vaikka jalat on yhä niin kipeät perjantain treenistä että tuntuu kuin olisi juossut jonkun muun jaloilla) saa kummasti tuntemaan olonsa kuin uudeksi ihmiseksi. Tänään ja huomenna pitäisi siis vielä kirjoittaa noin 5 sivua tekstiä. I can do it!

1 kommentti:

  1. Sellaista se on elämä, joskus on hyvä päivä ja joskus huono.
    Osallistuppas kastehelmi arvontaan mun blogissa.
    Oikein hyvää alkanutta viikkoa.

    VastaaPoista