maanantai 23. toukokuuta 2016

TAMPEREEN PARAS KAHVILA?


Ihanaa maanantaita tyypit!

Toivottavasti teillä oli yhtä energisoiva viikonloppu kuin mullakin! Vaikka tein melkein koko lauantain periaatteessa töitä mallitoimistolla ja FC Hakan pelissä PR-juttuja, niin silti sain levättyä mukavasti! Eilen oli vielä kaiken kukkuraksi kunnon herkkupäivä, sillä tehtiin upean sään kunniaksi retki Cafe Pispalaan.

Ja tosiaan, tunnustan että en ollut ikinä aikaisemmin käynyt kyseisessä paikassa! HÄPEÄ! Siis varmaan kaikki tamperelaiset ystäväni ovat postailleet mitä ihanampia kuvia kyseisestä mestasta ja erityisesti sen viikonloppubrunsseista. Tällä kertaa ei menty brunssille, mutta kakun pala syötiin – joka oli aivan sairaan hyvää. 


Kuitenkin voisin eilisen kokemuksen perusteella sanoa, etten tiedä kumpi muhun isomman vaikutuksen teki, ihanalta näyttävät brunssilautaset, mitä herkullisemman näköiset ja ”kuuloiset” leivokset, kakut ym. herkut VAI sitten se maailman sydämellisin palvelu mitä me eilen saatiin!!

Olin oikeastaan jo aivan myyty koko paikalle, kun astuttiin Cafe Pispalan ovesta sisään siihen pieneen, idylliseen somaan kahvilaan. Musiikki joka kahvilassa soi oli mielettömän hyvää ja se tunnelma oli ihan käsin kosketeltava!

Syötiin tosiaan pala tummalla oluella maustettua suklaakakkua ja nautittiin kahvit santsikuppeineen. Olisin valehtelematta voinut viettää kahvilassa enemmänkin ihan vain istuskellen ja nauttien siitä ympäristöstä. Toki asioita ei varmasti huonontanut sekään fakta, että ulkona oli ihanan lämmintä ja ikkunasta näkyi kukkivat omenapuut…


Kaiken huippu oli se, kun Jenkkilästä kotoisin oleva nainen, paikan toinen omistaja/perustaja, tuli jututtamaan meitä. Juteltiin siinä hetki niitä näitä, kunnes vähän ajan päästä hän tuli meidän luokse takaisin ja kysyi meiltä mahdollisista pähkinä- ym. allergioista. ”Jos minä pakkaan teille pari palaa kakkua mukaan?” WHAT! Ja voitte vaan kuvitella, oliko se juuri sitä porkkanakakkua mitä olin hetki sitten heidän vitriinistään kuolannut. Multa ihan kirjaimellisesti pääsi pieni itku tästä koko tapahtumasta :-D

Olisin voinut puhua tuosta kahvilakokemuksesta koko eilisen illan. Olin vaan niin mykistynyt siitä, kuinka Suomesta ja TAMPEREELTA voi löytyä tuollainen kahvila, jossa oikeasti kaikki työntekijä – ei pelkästään omistajat – tekivät töitä ja palvelivat asiakkaita niin koko sydämestään. Kaikkien palvelualalla työskentelevien pitäis ottaa tuollaisesta esimerkistä mallia. 

Noin. Siinä mun kahvilavuodatukseni. En malta odottaa että päästään testaamaan Cafe Pispalan brunssi....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti