perjantai 10. kesäkuuta 2016

ONKO SE SITTENKÄÄN NIIN COOL OLLA KOKO AJAN MENOSSA?

Hei kaverit ♡

Mun piti jo tasan viikko sitten tulla kirjoittamaan kaikesta kivasta; onnistuneesta päivästä, pitkistä juoksulenkeistä, juhlinnasta, hyvästä ruuasta, ihanasta brunssista ja muista arjen pienistä iloista. Mutta hups kuinkas kävikään, kello lähti taas pikakelauksella eteenpäin ja viikko vierähti vaan niin ettei ehtinyt kissaa sanoa. :-D

Mullakin oli vihdoin tällä viikolla vihoviimeinen tentti, eikä tarvi koko kesänä miettiä kouluasioita enää yhtään! On tosi uuvuttavaa, kun joutuu ensin painimaan koko työpäivän töissä ja sen jälkeen jatkaa vielä opiskellen kotona. Siihen vielä ruuanlaitot, urheilu ym. aktiviteetit päälle - eihän siinä pysy kukaan perässä. 

Oon muutenkin tässä vähän miettinyt omaa arkeani ja sitä, kuinka paljon mulla on ollut viime aikoina tekemistä. Oon koko pienen elämäni nauttinut suuresti ihan vaan kotona oleilusta ja siitä, kun saa ottaa vaan rennosti. Monesti perjantai- tai lauantai-ilta kotona saattaa houkuttaa enemmän kuin joku super häppeninki kavereiden kanssa ulkona, arki-illoista puhumattakaan. 


Kuitenkin melkoisena kotihiirenä välillä oon jopa kadehtinut joitakin ystäviäni ja muita ihmisiä, jotka on koko ajan menossa; koulupäivän jälkeen vielä töitä, sen jälkeen kaverin kanssa kahville ja jumppaan. Sitten koko kodin siivous ja tenttiin lukemista. Joka päivä on tarkkaan aikataulutettu ja joka päivälle ja illalle on jotain sovittua ohjelmaa. Niinpä oon ehkä jollain tasolla jopa tietoisesti kehitellyt itselleni kaikenlaista ohjelmaa viimeisen vuoden aikana; mäkin haluun olla tehokas ja aktiivinen, tehdä juttuja. 


Kuitenkin siinä vaiheessa, kun alan vaatimaan itseltäni joka kurssista sitä parasta arvosanaa, hyvää suoriutumista urheilussa, terveellistä syömistä, ystävien tapaamista, riittävää unta öisin, aikaa parisuhteelle ja kaiken tämän päälle vielä töitä.... Hölmömpikin osaa tästä yhtälöstä laskea että kaikkea edellämainittuja ei voi samaan aikaan saada. Ei sitten millään!!


Eli onko pakko olla koko ajan menossa? Onko se oikeasti sittenkään niin siistiä, että kalenteri on koko ajan täynnä, jos oma hyvinvointini vaatii sitä, että saa myös vain olla?

2 kommenttia:

 1. Hei! Ihana blogi sulla ja nää kuvat, wau!! Itse ajattelen aina, että kohtuus kaikenkanssa. Kaikkea sen verran että aikaa jää myös kotona rentoutumiseen ja aikatauluttomuuteen, ettei aina tarvitse katsoa kelloa. Ihanaa kesää! :)
  -Satu, http://mylifes-stripes.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos tuhannesti Satu!! Toi on ihan totta, ennen oon ton muistanutkin mutta viime aikoina rentoutuminen on ihan unohtunut.. Ihanaa kesää myös sulle <3

   Poista