perjantai 8. heinäkuuta 2016

AINA EI JAKSA JUOSTA

Hei kaverit!

Muistanette varmaan, kuinka kerroin osallistuvani syyskuussa järjestettävään Tampere puolimaratonille. Ja olen siis yhä osallistumassa - ei hätää! :-D Viime vuoden sairastumisesta kuitenkin viisastuneena maksoin tänä vuonna osallistumismaksun päälle 5e peruutusturvan, jos kävis tänäkin vuonna yhtä kehnosti.

Oon nyt pari kuukautta ahkerasti lenkkeillyt vähintään kolme kertaa viikossa; aina yhden noin 45 min lenkin, yhden noin 60 min lenkin ja yhden pidemmän, noin 1h 15 minuutin lenkin. Ilokseni oonkin saanut huomata, kuinka tuo 1h 15-20 minuutin lenkkikään ei tunnu enää ollenkaan pahalta, vaan jaksaminen on kehittynyt huomattavasti. 45 minuutin lenkki tuntuu nykyään suorastaan lyhyeltä pyrähdykseltä!


 Tällä viikolla kuitenkin on tuntunut siltä, että juoksu ei maita yhtään. Maanantaina kävin heittämässä melkein tunnin lenkin, mutta eilen kun oli tarkoitus mennä aamulla juoksemaan, päätinkin jäädä kotiin nukkumaan. Väsytti aivan vietävästi ja jaloissa painoi vielä tiistain HIIT-treeni salilla. Sama juttu tänään; lenkkeily ei napannut yhtään, ja tulinkin siihen tulokseen, että voin ihan hyvällä omallatunnolla pitää tämän viikon taukoa juoksemisesta. Jaksaa taas ensi viikolla sitten ihan uudella puhdilla juosta ja siirtyä entistä pidempiin lenkkeihin puolimaratonia varten!

Snapchat: inessalmiranta

Tämän takia oonkin tehnyt lenkkien sijaan salitreenejä (Ei muuten sateisen säänkään takia haittaa yhtään treenata välillä sisällä). Huomaa todella sen, kuinka kroppa tarvitsee vaihtelua liikunnan osalta. Tuntuu niin hyvältä saada lihakset kipeiksi salilla ja käyttää muitakin lihaksia kuin niitä "juoksulihaksia".


Tänään juhlistetaankin sitten tuon sulhaseni 25-vuotissynttäreitä ja nautitaan viikonlopusta! Nauttikaa tekin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti