maanantai 4. heinäkuuta 2016

ALLE VUOSI HÄIHIN

Hei ystävät.♡

HURJAA! Hieman alle vuoden päästä se tapahtuu; ensi kesänä 1.7.17 soi kirkon kellot ja pukeudun valkoiseen. Viime perjantaina kaikki muuttui konkreettisemmaksi, kun saatiin kuin saatiinkin (KIITOS APUJOUKOILLE Äiti ja Isä ♡, ei ollutkaan ihan helppo homma) mieleinen kirkko varattua. Hääjuhlapaikkahan me varattiinkin jo hyvissä ajoin viime talvena.

Ajattelinkin nyt kun häihin on vähän alle vuosi aikaa, että olisi hauskaa kirjoittaa joitakin ajatuksia ylös ja palata tähän postaukseen sitten vuoden päästä!

  • Asia joka pyörii mielessä etenkin aina silloin, kun katson TV:stä jotain hääohjelmia (esim 4 häät Amerikassa...): jos itken suurin piirtein joka kerta kun katson toisten vihkimisiä telkkarista ja sitä, miten sulhanen katsoo morsiantaan alttarilla ensimmäistä kertaa, niin miten ikinä tuun kestämään sitä kun on oma vuoro?! Siis miten ikinä en muka pillahda ihan hillittömään poruun kun meidän vuoro koittaa? 
  • Tällä hetkellä kaikki tuntuu vielä jotenkin etäiseltä. Vuosi on toisaalta pitkä aika, toisaalta taas tosi lyhyt. Kun ajattelee esimerkiksi sitä kaikkea, mitä ennen häitä pitää järjestellä, suunnitella ja ennen kaikkea hankkia, niin vuosi menee varmaan ihan älyttömän nopeasti! 
  • En ota vielä mitään stressiä häistä ja mulla on sellainen olo, etten tule hirveästi stressaamaankaan enkä usko että olen mikään Bridezilla. Katsotaan sitten vuoden päästä mikä on fiilis ja kuinka oon suoriutunut. :-D
  • Olen ensimmäinen kaikista kavereistani, joka menee naimisiin. Lieneekö tämän takia että en ota mitään älyttömiä suorituspaineita hääjuhlista? En ajattele, että ihmiset tulevat sinne arvostelemaan järjestelyitä, (ja jos tulee niin antaa tulla :-D) Luotan siihen, että me saadaan luotua ihanat häät sillä, että saadaan koottua kaikki ne meille tärkeimmät ihmiset yhteen juhlimaan meidän kanssa. Kun paikalla on vain hyviä tyyppejä (koska ei me kutsuta ketään muita ;)), ei lopputulos yksinkertaisesti voi olla muuta kuin hyvä.  
  • Liittyen edelliseen, en usko että "mitä isompi budjetti, sitä paremmat häät". Myönnettäköön, että vielä on hieman hämärän peitossa, kuinka paljon koristeisiin ym. juttuihin menee rahaa, mutta mitään ylenpalttisen suuria summia meillä ei todellakaan ole kiinnostusta häihin käyttää.
  •  
  • Odotan ihan valtavasti jo meidän hääpäivää. En koe, että avioliitto muuttaa suhdetta oikeastaan mitenkään, mutta on kuitenkin ihanaa tehdä kaikesta "virallista" ja ennen kaikkea juhlistaa niinkin iloista asiaa kuin kahden ihmisen välinen rakkaus rakkaimpien ihmisten kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti