torstai 18. elokuuta 2016

LEPOA KIITOS

Hey you!

Täällä kirjoittelee yks aika väsynyt mimmi. Oon painanut nyt pari päivää tukka putkella aamuvarhaisesta iltamyöhään (ja eilen vielä katsottiin telkkarista The Notebook - meinasin tukehtua kun en viitsinyt pillahtaa sellaiseen huutoitkuun... :-D), mutta onneksi kohta alkaa helpottaa. Tänäänkin jätin aamutreenin väliin ihan sen takia, että saisin levättyä kunnolla ja edes vähän siivoamaan ja tiskaamaan keittiössä lojuvia uunivuokia, kattiloita ja paistokasareita. Muutenkin jo eilen oli sellainen olo, että jos kohta ei saa jo lepoa ja otettua vähän iisimmin, iskee joku kamala tauti tai muu vastaava....

Luovuin tässä taannoin työstä, jota oon koulun ohella tehnyt ja siksi onkin pari päivää mennyt ensin täyden työpäivän jälkeen siinä, kun olen koittanut prepata uutta henkilöä tuohon duuniin. Tiedän kuitenkin, että tein todella oikean päätöksen irtisanoutuessani tuosta, sillä tuleva kandiurakka vie multa varmaankin jonkunmoisesti niin aikaa kuin henkistä jaksamistakin.
Tällaisen viikon jälkeen tekeekin huomenna varmasti erittäin hyvää lähteä tulevan aviomieheni kanssa minilomalle Helsinkiin. Yöpyminen tapahtuu ihanassa Kalastajatorpassa ja sitten muut suunnitelmat onkin auki; hyvää syömistä, ehkä vähän viinin nauttimista ja pientä shoppailua unohtamatta!

Nauttikaamme siis viikonlopusta täysin siemauksin, oli se sitten Blockfesteillä tai niitä pakoilemassa muualla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti