tiistai 9. elokuuta 2016

MINUN ELÄMÄNI : MISSÄ NYT MENNÄÄN?

Hei ystävät!♡

Mietiskelin eilen, että mitä oikein kirjoittelisin tänne blogiin. Kun postaustahti on ollut näin harvaa, tuntuu hassulta vaan alkaa kirjoittamaan jotain liibalaabaa, kuten "tätä söin aamupalaksi tänään" ja blaablaablaa. :-D Ajattelinkin siis, että olisi kiva kertoa vähän, missä nyt mennään. Mitä mulle kuuluu, mitä on tulossa ja mitä mieleni päällä pyörii tällä hetkellä. :)

Syksy: Eletään melkein elokuun puoltaväliä, mikä tarkoittaa sitä että syksy lymyilee nurkan takana. Syksy on ainakin itselleni merkinnyt aina uuden alkua; yleensä opiskeluiden alkaessa kesän lomailun/työnteon jälkeen tuntuu, kuin uusi aikakausi alkaisi. Ja jälleen musta tuntuu, että ollaan pienten siirtymien ja muutosten äärellä.

Kesä: Kesä on viilettänyt taas hurjan nopeasti ja oon ollut koko kesän ahkerasti töissä Tampereen seudun OP:lla. Oon oppinut ja kokenut ihan valtavasti uutta. Odotan kuitenkin ihan hirveästi jo sitä, että opiskelu taas syyskuussa jatkuu. Sitä ennen kuitenkin nautitaan vielä kesästä! Meillä on ensiviikon viikonlopulle varattuna pieni visiitti ja rentoutumisloma Helsinkiin, ja siitä viikon päästä on tarkoitus lähteä Kreikkaan viikon lomalle! Luvassa on siis vielä paljon aurinkoa ja lämpöä...

Liikunta: Niin kuin jo olen moneen kertaan maininnut, tasan kuukauden päästä juostava puolimaraton on saanut mut lenkkeilemään ihan ennennäkemättömällä innokkuudella. Kuitenkin luulen, että opiskelujen alkaessa ja kun puolimaraton on ohi, otan taas joogan joka viikkoiseen "treeniohjelmaani". Ihanaa päästä pimenevissä syysilloissa rauhoittumaan joogamatolle.♡ 


Opiskelu, kandin kirjoittaminen: Ja niin kuin jo sanoin, odotan hirveästi sitä että pääsee takaisin yliopiston penkille! Odotan sitä, että pääsee taas ajattelemaan omilla aivoilla ja opiskelemaan niitä juttuja, mitkä oikeasti kiinnostaa (vaikka tähän syksyyn varmasti niitä pakollisiakin kursseja mahtuu enemmän kuin tarpeeksi). Haluaisinkin alkaa  jo lukea jotain mielenkiintoisia kirjoja, jotta pääsisi jo pikkuhiljaa taas markkinoinnin yms. pariin! Lisäksi mulla on luvassa syksyllä - ei enempää eikä vähempää kuin - oman kandini kirjoittaminen!! Kandiaiheita putkahtelee välillä sieltä sun täältä ja uskon että keksin varmasti lopulta hyvän aiheen! :) 


Häät: Ja viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä; mielessä pyörii tasaiseen tahtiin ensi kesän häät! (!!!) Tulen varmasti kirjoittamaan aiheesta monen monituista postausta. Kuukaudet vaan vierii ja kohta ei olekaan enää kuin tasan 10 kk H-hetkeen! Kuulostaa ehkä joissain yhteyksissä pitkältä ajalta, mutta luulen että olis pikkuhiljaa aika etsiä hääpukua ja miettiä kaikkea muutakin mahdollista! Iik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti