tiistai 16. elokuuta 2016

MOTIVAATIOTA ETSIMÄSSÄ

Tiedättekö sen tunteen, kun jonkun asian loppuminen alkaa häämöttää, ja motivaatiota hommien hoitamiseen saa etsiä ihan urakalla.

Itselläni on kesätöitä jäljellä enää tämä ja ensi viikko (anteeksi mutta mihin katosivat 4kk?!) ja se alkaa vähän jo tuntua! Oon tykännyt mun kesätyöstä valtavasti, etenkin työkavereista, mutta reilun viikon päästä odottava reissu Kreikkaan sekä opiskeluiden alku houkuttelee jo aikalailla. Opiskeluiden alussa on myös se kiva juttu, että päiviin tulee tosi paljon enemmän vaihtelua, niin asioiden kuin aikataulujenkin osalta. Ehtii ihan eri tavalla aikatauluttamaan päiviä, nukkumaan ihan vähän myöhempään tai treenaamaan paremmin aamulla - tai sitten illalla. Myös yksinkertaiset asiat, kuten kodin järjestely, siivous ja ruuanlaitto on paljon helpompaa jotenkin järjestää, kun ei ole joka päivä 9-17 töissä!

Motivaatio on myös vähän kadoksissa tällä hetkellä toisellakin rintamalla; nimittäin juoksemisessa. Puolimaratoniin on enää alle kuukausi ja välillä alkaa jo treenaaminen tökkiä. Sitä vastoin haluaisin vaan päästä jo itse tapahtumaan juoksemaan! Koitinkin tässä hakea vähän lisämotivaatiota selailemalla Tampere puolimaratonin nettisivuja, ja tapahtuma vaikuttaa kyllä niin kivalta jutulta, että ehkä sitä motivaatiota saadaan vielä kaivettua! En malta odottaa sitä, että pääsee juoksemaan isossa joukossa ihmisiä, mistä varmasti saa lisää adrenaliiniä ja virtaa juoksuun!


Osa syytä motivaatiokadolle voi olla se, että sää on yhtäkkiä muuttunut noin syksyiseksi ja kylmäksi. Kun aurinkoa ei ole saatavilla luonnollisesti ulkoa, on sitä koitettava hakea vähän syödystä ruoasta! Smoothiet, tuoreet marjat, hedelmät, itsetehty thai-ruoka ja täytetyt kesäkurpitsaveneet toimii.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti