tiistai 23. elokuuta 2016

WEEKEND SNAPSHOTS

Ai että tekee hyvää jo tuollainen pieni viikonlopun mittainen maisemanvaihdos! Ihana miniloma Helsingissä takana, ja vaikka lauantaina tulikin vähän valvottua, niin silti on jotenkin tosi virkistynyt olo.

Meidän viikonloppuun kuului yleistä haahuilua ympäri aurinkoista Helsinkiä, ihanaa aamupalaa, hotellin pehmeä sänky, istuskelua Munkkiniemen uimarannalla, viinipullon unohtamista Alkon kassalle, jätskiä lounaaksi (kiitos vaan Ben & Jerryn Peanutbutter Cup ja Cookie Dough...), hyvää ruokaa ja juomaa sekä shoppailua!

Ylävasen: ISO ravintolasuositus Helsingissä: Southpark. Söin ehkä elämäni parhaan salaatin ikinä. Tästä annoksesta oli tylsyys kaukana!
Yläoikea ja alavasen: Sunnuntai vietettiin pyörien ympäri Helsingin keskustaa ja kivuttiin toki Tuomiokirkon portaat ylös ihailemaan maisemia ja nautiskelemaan auringosta.
Alaoikea: Pyörähdettiin myös kauppahallissa, jossa tämä ihana, valossa kylpevä kahvila Story.

Ylävasen: Holiday. Käytiin tuolla vain lauantai-iltana juomassa yhdet Napue GT:t, mutta haluaisin ehdottomasti eksyä sinne myös joskus syömään, sillä oon kuullut paikasta niin paljon hyvää! Joka tapauksessa todella tunnelmallinen ja ihanan näköinen paikka!
Yläoikea: Elämän seuralaiseni ja paras matkaseura ikinä ♡
Alavasen: Fiilistelyä rantakalliolla istuen. Tämän jälkeen tajuttiin että viinipullo ei ollut kummallakaan meistä, vaan olin sitten jättänyt sen sinne Forumin Alkoon.
Alaoikea: No words needed?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti