perjantai 23. syyskuuta 2016

IT'S ABOUT TO GET STARTED

Se on taas perjantai! 

Ja nyt se toden teolla alkaa; kandin puristus. Eilen käytiin kandiohjaajan kanssa keskustelua mun kandiaiheesta. Keksin sen kesätöissä ollessani, ja se liittyy palvelun laadun mittaamiseen, asiakastyytyväisyyteen ja -kokemukseen. Tiedän jo nyt, että hommaa riittää. Syksy tulee olemaan täyttä lukemista, kirjoittamista ja ennen kaikkea ajattelemista. Kandiin liittyvä ensimmäinen dead line on jo tänä sunnuntaina, kun aiheanalyysin tulisi olla valmis ja se pitää lähettää kandiohjaajalle ja opponoijalle. Huhhuh! 


Tää syksy tuo tullessaan varmasti monia haasteita, ja yks niistä on ehdottomasti oma ajankäytön hallinta. Miten saada hommaa tehtyä niin, että en olis ihan hermoraunioina ja että aikaa jäisi muuhunkin kuin stressaamiseen ja tämän tutkielman tekemiseen. Miten saan tehtyä kaikkea riittävän tehokkaasti? Työnteon onneksi lopetin nyt koulun ohella, ja tiedän nyt jo tehneeni siinä asiassa oikean päätöksen.


Asioita ei yhtään helpota se, että tähtään kandin kanssa melko korkealle. Ensinnäkin olisin voinut valita jonkun "vähän" yksinkertaisemman ja helpomman aiheen. Mutta ei :-D Toisekseen tavoittelen tästä tietenkin sitä parasta arvosanaa; 5/5. Noin, nyt sekin on sanottu ääneen! Äiti opetti jo joskus ala-asteella, että kannattaa tähdätä arvosanojen kanssa korkealle, jos haluaa saada hyvän. Tyyliin, jos tavoittelee kokeesta ysiä, saa kasin. Jos tavoittelee kasin suoritusta, saa seiskan. Jos tavoittelee kymppiä, voi saada ysin - hyvässä lykyssä tietty sen täyden kympin! Ja sitä lähdetään nytkin tavoittelemaan; vitosta. Koitan kuitenkin muistuttaa itseäni, etten oo mitenkään huono ihminen, jos en sitä vitosta saakaan. 

Nyt ei kuitenkaan auta muu kuin ruveta hommiin! Kyllä tästä vielä hyvä tulee.

2 kommenttia:

  1. ihania syksy kuvia ja tsemppiä kandin kanssa, varmasti suoriudut siitä loistavasti : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos tsempeistä, enköhän selviä!! ❤️ :-)

      Poista