keskiviikko 28. syyskuuta 2016

SYKSYINEN & SUKLAINEN SMOOTHIE BOWL

Mieletöntä, tämäkin kuukausi alkaa olla kohta taputeltuna! Syksy alkaa ihan tosissaan puskea päälle (en oo oikein tähänkään mennessä mieltänyt, että kesä on oikeasti ohi) ja koulujutut alkaa hirvittämään toden teolla... Eilenkin aloitin opiskelun jo aikaisin aamulla ja lopetin hommat kun kello löi yhdeksän illalla (= Ensitreffit Alttarilla alkoi :-D)

Tänään mulla onkin luvassa jo ensimmäinen pieni esitys meidän kandiseminaarissa liittyen mun kandiin, josta tunnun olevan vieläkin vähän pihalla. Aihe on toki jo päätetty mutta sen rajaamisessa ja tarkentumisessa mun omassa päässä on vielä työstettävää.

Söin/join perjantaina Tampereen uudehkossa Carpe Diem Raw&Fit Food -kahvilassa TAIVAALLISEN Super Choko Smoothien. Nimikin jo kertoo että kyseessä oli suklainen, ihanan kermainen mutta energisoiva smoothie. 

En muista kunnolla mitä kaikkia aineksia siinä oli, mutta sen inspiroimana tein itselleni tänään aamiaiseksi myös suklaisen smoothien.


Siihen tuli:

 Puolikas isosta banaanista (tai kokonainen pieni)
Puolikas isosta avokadosta (tai kokonainen pieni)
Puolikas vihreä omena
1 rkl Cocovin raakakaakaojauhetta 
1 rkl hamppuproteiinijauhetta 
1 rkl MCT öljyä
1 rkl kookosöljyä
2 dl makeuttamatonta mantelimaitoa

Lisäksi: 
1 rkl chiasiemeniä
itsetehtyä omena crumblea


Ja luonnollisesti - niin kuin kaikkien smoothieiden kanssa - kaikki ainekset vain blenderissä kunnolla sekaisin kunnes seos on ihanan tasaista. Nauti sellaisenaan lasista, tai tee siitä Smoothie bowl kaatamalla koko komeus kulhoon, sekoittamalla chiasiemenet joukkoon tekeytymään hetkeksi ja koristelemalla haluamillasi lisukkeilla! 

Ainakin sanoisin, että tuo Omena Crumble toimi erittäin hyvin! Voisin siitäkin vaikka laittaa tänne reseptiä?  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti