maanantai 24. lokakuuta 2016

KUVAT JOITA EI SAA JULKAISTA

Ne kuvat... Mun puhelin (tai tarkemmin ottaen Whatsapp) on täynnä mitä ihanimpia kuvia viikonloppureissulta Helsingistä. Mutta niitä ei saa julkaista missään!!! 

Kolme morsiuspukuliikettä, jokaisesta yksi suosikiksi noussut lemppari, jossa voisin ensi kesänä 1.7.2017 klo 16 astella alttarille. ♡

Kyyneleitä vuoti varsinkin äiti, mutta omat kyyneleet itkin vasta eilen, päivän myöhässä :-D Uskomatonta että se ihan oikeasti tapahtuu ensi kesänä, hääpuvut jotenkin konkretisoivat asian ihan lopullisesti!


Mutta niistä täytyy nyt valita yksi. Ja ehkä tiedänkin jo, minkä valitsen (?). Edessä on vielä uusi reissu Helsinkiin, jotta saan sovitettua vielä nuo lempipuvut kertaalleen ja tehtyä päätöksen sen oikean tilausta varten! 

Pahinta tässä on, että päätös on melko vaikea, mutta en saa pyytää Antilta mielipidettä. Koska täällähän mennään tietty sillä ehdottoman perinteisellä linjalla, että sulhanen näkee hääpuvun koko komeudessaan sitten vasta kirkossa! 

No, valitsin minkä mekon tahansa, niin morsiuspuku jos joku motivoi olemaan hyvässä ja timmissä kunnossa itse juhlapäivänä. :-D 

Ihanaa viikkoa 💛

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti