perjantai 11. marraskuuta 2016

TÄSTÄ TULEE HYVÄ PÄIVÄ

Viikonloppu on jälleen ovella! Jotenkin tuntuu silloin tällöin vaikealta kirjoitella ja tuottaa sisältöä tänne, kun sisältöä myös sinne kandin kansien väliin. Kuitenkin mun tekee aina mieli kirjoittaa jotain ihan muutakin kuin sitä tieteellistä tekstiä, ja muunlaisen materiaalin kirjoittaminen tuntuu muutenkin aina välillä hyvältä ja kirjoitustuntuma pysyy yllä. 


Tämä viikko on itselläni mennyt jälleen älyttömän nopeasti ja kiireisenä - sen kummemmin saamatta hirveästi asioita aikaan, tai siltä se on ainakin tuntunut. Kandin kanssa tulee välillä koettua aivan hirveitä ahdistuksen tunteita, kun tuntuu että mitään fiksua ei saa paperille, ja kaikki uusi teksti on vain pieniä, surkeita palasia ajatuksista. 

Täytyy vaan aina muistaa, että kaikki se ahdistus ja jumitus, mitä läppärin edessä vietän edes miettien kandia, on aina eteenpäin. Vaikka tuntuisi, että en olisi saanut mitään aikaan, olen tosiasiassa saanut paljonkin. Kaikki pohdinta ja "jumitus" johtaa kuitenkin aina loppupeleissä johonkin ratkaisuun, jota ei tapahtuisi ilman noita hetkiä tuijotellen epätoivoisena Word-tiedostoa. 


Tänään olen vihdoin menossa toteuttamaan ensimmäistä kandiini liittyvää haastattelua, joten päästään ihan aimoharppauksella eteenpäin tässä projektissa! 

Joten, TÄSTÄ TULEE HYVÄ PÄIVÄ. Koska miten niin perjantai oliskaan muuta kuin hyvä päivä?

2 kommenttia:

  1. Jotain ihme reittiä päädyin tänne sun blogiin ja hyvä niin! Todella kauniita kuvia ja mielenkiintoista luettavaa! Ehdottomasti menee heti lukulistan kärkeen:) Hyvää talven jatkoa sinne Suomen maalle!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OI! <3 Tuollaiset kommentit ne vaan piristää päivän kuin päivän!! Kiitos tuhannesti ja kivaa jos jäät seuraamaan! :) Hyvää talvea myös sinne, missä ikinä oletkin! :D

      Poista