maanantai 7. marraskuuta 2016

VIIKONLOPPUNA MINÄ...

OPISKELIN. Perjantaina siis. Itselleni on muodostunut jo rutiiniksi, että perjantaisin siirryn yliopiston lukusalista tekemään kouluhommia johonkin vähän viihtyisämpään kahvilaan keskustaan. Tällä kertaa paikaksi valikoitui ihana Naapuri. Latte kauramaidolla ja lisäksi vielä yksi kuppi kahvia tekee opiskelusta niiiin paljon mukavampaa!

TEIN RUOKAA. Lauantaina ruokalistalla oli bataattihamppareita ja ruokavieraina meillä oli oma mummuni ja Antin pappa. Ihana ilta isovanhempien kanssa. Kyseessä oli tarkemmin ottaen meidän antama joululahja, jossa luvattiin kokata illallinen heille. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, right?! :D


KATSOIN TELKKARIA. Perjantaina olin illan yksin kotona ja katsoin ajanvietteekseni Ruudusta Armanin Pahan Jälkeen -jakson, jossa puhuttiin naisten ympärileikkauksesta. Huhhuh. Sitten perään Kiss Bang Love Suomi. En oikein tiennyt että tunteako myötähäpeää vai iloa tyyppien puolesta, jotka käy pusuttelemassa telkkarissa. No, parasta jos loppupeleissä reissulle lähteneestä parista oikeasti tulee jotain! Love is the best. 

JUOKSIN. Eilen tuli piiitkästä aikaa juostua kunnon lenkki! Tauko juoksemisesta teki ehdottomasti hyvää, nyt se tuntui taas kerrassaan ihanalta. Ja muutenkin, mikä sen parempaa kuin juosta vailla kiirettä kauniissa säässä, kun kaikkialla on valkoista ja lumihiutaleita vaan leijailee. Reilu 10km tuli juostua sisältäen aikamoisia mäkiä ja ne kuuluisat portaat Pispalan harjulle. Olin rikki. 

KÄVIN SAUNASSA. Wau. Oon ehkä maailman huonoin saunoja, mutta eilisen lenkin jälkeen menin vielä saunan jälkilämmöissä saunomassa Antin jälkeen. Vitsi tuntui hyvältä. Pakko käydä useammin ja ottaa tuosta saunasta enemmän iloa irti.

KATSONUT KORIPALLOA. Ihan parasta sunnuntain vietettä on käydä katsomassa Antin matsia, jos sattuvat pelaamaan Tampereella. Koris on niiin paljon jännempi ja hektisempi peli kuin esimerkiksi jääkiekko, että tuolla viihtyy väkisinkin!

SYÖNYT SOKERIA. Jälkkärin muodossa sekä lauantaina että eilen sunnuntaina. Mutta se on erittäin OK, erityisesti silloin kun jälkkärit ovat herkullisia. ♡

P.s. Aaaand as you can see, smoothie bowl kuvat eivät liity mitenkään tekstiin. Onko sillä väliä? Ei. Ei jotenkin tee yhtään näin kylmillä ilmoilla mieli smoothieta. Ainakaan tällä hetkellä. 

P.p.s. Mulla on tasan kuukausi aikaa siihen, kun mun olis tarkoitus esittää seminaarissa valmis kandi. Hitto. Paniikki. 

Marmoritarjotin puukahvalla: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti