torstai 8. joulukuuta 2016

MELKO HYVÄ FIILIS

Oon viimeisen parin viikon ajan herännyt aamulla niin, että oon ponkaissut sängystä aika vauhdilla ylös. Nimittäin ajatus kandin puurtamisesta takaraivossa on potkaissut aika kovaa aina heti kuuden jälkeen liikkeelle. 

Mutta on melkoisen hyvä fiilis, kun herää näin torstaiaamuna ja tajuaa, että isoin urakka on nyt ohi. (!!) Sunnuntai-iltana noin klo 23:40 sain palautettua valmiin kandin opponentin ja kandiohjaajan sähköpostiin. Seuraava yö meni painajaisia kandista nähden ja eilen sitten sain kandiseminaarissa koko uurastuksen tulokset myös muille ryhmäläisille. 

Nyt on vielä viikko aikaa hioa työtä, ja keskiviikkona on sitten vihoviimeinen palautus. Tuntuu hyvältä! Tuli sieltä mikä arvosana tahansa, tiedän etten enempään olisi pystynyt, sillä oon ehdottomasti antanut tolle nyt kolmen kuukauden ajan kaikkeni! 

Hyvältä tuntuu myös se, että joulu on ihan nurkan takana ja saan oikeesti muutenkin miettiä välillä muita asioita kuin toi kandi!! Jaksaa ehkä tännekin taas kirjoitella jotain. 

Uskomatonta miten etenkin koko viime viikon mehut meni täysin tohon kandin tekemiseen, edes Instagramiin en julkaissut yhtään kuvaa yli viikkoon!! :-D Erikoista! 

No, vielä muutama päivä täytyy jaksaa miettiä kandiin liittyviä asioita, joten kipaisen kohta taas kirjastolle. Silti on niin paljon kevyempi olo. Toitotinko jo tarpeeksi? 

2 kommenttia:

  1. Se on kyl mahtava fiilis kun saa isomman projektin pakettiin! Ja sit ansaittu joululoma :-)

    VastaaPoista