maanantai 19. joulukuuta 2016

RAVINTOLASUOSITUS TAMPEREELLE

Hohoi! Onko siellä vielä joku?! 

Olen täällä! Elossa enemmän kuin koskaan! Voin ilokseni teillekin julistaa kandini olevan täysin valmis!! Palautin siitä vihoviimeisen version keskiviikkoiltana jälleen hieman ennen puolta yötä. Torstaina ilta venyi kandiseminaarilaisten kanssa aina melkein yhteen asti yöllä ruuan ja juoman parissa. Oli kyllä taas hauskin ilta pitkiin aikoihin ja nauroin mahani ihan kipeäksi. Perjantaina kävin sitten yliopistolla tekemässä vielä kypsyysnäytteen ja voin jäädä odottelemaan kandin arvosanaa (ja sitä, että menikö kypsäri läpi :D)...

Energiaa riittää nyt vihdoin ihan eri tavalla kirjoittaa tännekin jotain "fiksua" ja ajattelinkin tulla kertomaan teille huomionarvoisesta uudehkosta raflasta Tampereella. 

Kyseessä on ihana Muusa Olympiakorttelissa Satakunnankadulla. Entisen hotellin pölyinen aamiais-/ravintolasali on kokenut täydellisen muodonmuutoksen ja tilalle on tullut mitä trendikkäin, tunnelmallinen ravintola, joka myös baarina toimii. Drinkeille ollaan kyseiseen paikkaan eksytty jo muutamaan otteeseen (asutaan meinaan ihan lähellä, heh), mutta Muusan ruokatarjontaa pääsin kokeilemaan viime perjantaina ekaa kertaa, kun vein iskän myöhäiselle isänpäivädinnerille. 


Ruokalistalta (klik) löytyy ihania ruoka-annoksia, joista aika suuri osa on vegaaneja tai ainakin saatavissa vegaanisena, esim. erilaisia falafelannoksia ja vegebowleja. Ihan hyvä juttu on myös se, että listalta löytyy myös lihansyöjille tosi herkullisen kuuloisia juttuja - ja muutama kalavaihtoehtokin siellä on. Annoksia on höystetty punajuurella, lehtikaalilla, hummuksella, juuressipseillä, kvinoalla... kaikella hyvällä! 


Itse söin perjantaina falafel-annoksen ja kaikki annokset on vielä tosi kauniisti aseteltu - omastani löytyi kukkiakin. Hyvän ruuan kruunaa ystävällinen palvelu ja hauska sisustus (vaikka jouduttiinkin perjantaina palohälytyksen takia hetki ulkona seisomaankin). Voin suositella taitavien baarimikkojen tekemiä drinkkejäkin erittäin lämpimästi! 

Suosittelen ehdottomasti teitä manselaiset kokeilemaan - ja myös teitä jotka Tampereelle eksytte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti