maanantai 23. tammikuuta 2017

4 SYYTÄNI OLLA ILOINEN TÄSTÄ VIIKOSTA

Kivaa maanantaita ihmiset! 

Harmittaa vähän etten ehtinyt (tai jaksanut) viime viikolla kirjoittaa tänne yhtään enempää. Viime viikon alussahan oli ainekset suoranaiseen katastrofiin. Sähläri-Ines oli nimittäin taas matkassa, sillä olin tipauttanut puhelimeni reppuni etutaskusta ulos kadulle, hankeen.  

Long story short, lopulta kaikki päättyikin hyvin kun sain hakea iPhoneni ystävälliseltä mieheltä Annalasta. Mies oli sattumalta valkoisen puhelimeni spotannut tieltä ja vienyt kotiinsa, ja työpäivänsä jälkeen illalla vihdoin kotiin saavuttuaan pääsi vastaamaan puhelimeeni, kun siihen koitin Antin puhelimesta soitella :D Loppu hyvin kaikki hyvin! 


Loppu viikko menikin sitten opiskeluiden ja muiden askareiden parissa. Kärsin myös jälleen jonkin sortin väsymyksestä ja vetelyydestä, mihin olenkin viime aikoina etsinyt vastauksia myös ylläolevan kuvan Kaisa Jaakkolan Hormonitasapaino-kirjasta (kiitos pitkäksi venyneestä lainasta Anninalle!)

Tästä viikosta oon kuitenkin taas melkoisen innoissani mm. seuraavista syistä: 

Huomenna on tiedossa reissu Helsinkiin! Ensisijainen syy retkelle on Sportyfeel Helsinki City Runin pressitilaisuus, johon sain kutsun!! Oon niin innoissani, nimittäin saattaapi olla että tää mimmi lähtee toukokuussa Helsinkiin juoksemaan taas puolimaratonia....... 

Toissijainen syy reissulle on ehkäpä se (jos mama saa aikataulunsa järjestymään), että pääsen näkemään jälleen unelmieni morsiuspuvun ja tehdään siitä lopullinen tilaus! Ihanaaaaa!


Sain varattua itselleni torstaiksi terveydenhoitaja-/lääkäriajan YTHS:lle, ja pääsen keskustelemaan jollekin tästä väsymyksestä ja etsimään syytä siihen. Olen myös alkanut suuresti epäillä E-pillereillä olevan osasyytä tähän... Ken tietää? 

Pääsen lauantaina entisen luisteluvalmentajani Britan pitämälle Ihana Minä -kurssille, jota hän pitää nykyään myös täällä Tampereella. Kyseessä ilmeisesti jonkun sortin Life Coaching -juttu, aarrekarttojen tekemistä ynnä muuta sellaista. Mutta saattaa olla että kirjoitan tästä tännekin lisää myöhemmin! Perimmäinen syy miksi kurssille osallistun, on se kun autoin Britaa hänen uuden yrityksen promovideon tekemisessä. Käykää ihmeessä tutustumassa Britailorin sivuihin täällä!

Noin. Siinäpä pääsyyt miksi olen innoissani tästä viikosta! Toivottavasti teilläkin on luvassa jotain kivaa! 

P.S. Muistakaa olla menossa mukana seuraamalla mua Instagramissa @inessi1, johon päivitän niin kuvia kuin erityisesti InstaStoriessiakin - sekä Snapchatissa, jossa toimin omalla nimelläni: @inessalmiranta .

4 kommenttia:

 1. Kävipä lopulta hyvä tuuri, että puhelimen joku löysi ja oli niin ystävällinen että palautti sen vielä omistajalleen. Ihanaa, että meillä on vielä hyviä ihmisiä tässä maailmassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, näin mäkin ajattelin! 😍 Veikkaanpa että myös hän sai hyvän mielen :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, poistit sun kommentin - ehdin kuitenkin lukea sen mutten vastata, kiitos kommentista Vera <3 Noi jälkistressin oireet kyllä kuulostaa erittäin hyvältä ja tähän mun kuvaan sopivalta.. :D Kaipa se vaan ottaa aikansa että tästä taas noustaan! Ellei olla jo nousemassa <3

   Poista