maanantai 30. tammikuuta 2017

TOUKOKUUSSA MENNÄÄN TAAS

Täällä ollaan taas!

Maanantaiaamu, aamupala vedetty naamariin ja koitan saada itseni liikkeelle siihen malliin, että saan asioita taas tehtyä (tekis vaan mieli lomailla, lomailla ja lomailla). Tää pimeys alkais riittään jo mulle, tuntuu että se ottaa liikaa vallan omasta pääkopasta, jaksamisesta ja mielialasta yleensäkin... No, ehkä tää tästä! 

Mennäänpä otsikon asiaan ja palataan vähän viime viikkoon! Sain tosiaan kutsun viime viikolla pidettyyn Sportyfeel Helsinki City Run:in pressitilaisuuteen. Tilaisuus järjestettiin tiistaina Helsingissä (luonnollisesti) ja mietin aluksi, etten voi taaskaan mennä, koska koulu, opiskelu, arki ym ym ym ja asun Tampereella. Kuitenkin mietin uudestaan ja tajusin, että miksi ihmeessä en muka voisi lähteä?! Junaliput ovat melkoisen edullisia nykyisin ja mikä olis sen parempi tapa saada vaihtelua arkeen kuin tehdä pikapyrähdys Helsinkiin keskellä viikkoa?! 

Ja täytyypi kyllä sanoa että tossa reissussa oli eräs aika suuri houkutus, joka sai mut lähtemään. Oon nimittäin miettinyt pitkään osallistuvani taas tänä vuonna puolimaratonille, sillä viime syksystä jäi niin hyvä fiilis. Ja saapumalla Sportyfeelin HCR -pressitilaisuuteen, sai VIP-osallistumisen maksutta tuohon tapahtumaan, niin olihan mun lähdettävä!! Ja niinpä sitten viime viikolla tein sen taas: painoin osallistu-nappulaa HCR:n sivuilla ja niin sitä taas mennään lauantaina 13.5. Helsingissä ja juostaan reilut 21 kilometriä! 


Tuun varmasti kirjoittamaan juoksutreenailuista ja -fiiliksistä taas lisää, joten pysykäähän kuulolla! Oon ihan superinnoissani taas ja palo lenkkeilemään on jälleen melko suuri!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti