maanantai 6. helmikuuta 2017

HÄÄVALMISTELUT - Miten menee?

Ihanaa maanantaita ihmiset! Helsinki City Runiin on aikaa kolme kuukautta ja risat. Kummasti alitajunnassa alkaa pyöriä enemmän ja enemmän juokseminen - ja tänäänkin aamu alkoi lenkillä. Vihersmoothien tein jääkaappiin odottamaan lenkin ajaksi, mistä nopeimmat saattoivatkin nähdä jo klippejä mun Insta Storystä (@inessi1). Tuli ihan sairaan hyvää taas, pakko laittaa resepti tännekin! :) 

Ajattelin kuitenkin pääasiallisesti tulla kirjoittelemaan taas pitkästä aikaa vähän hääjutuista. Viime keskiviikkona päästiin viiden kuukauden lähtölaskentaan, eli häihin on enää ALLE viisi kuukautta. Aika menee ihan hurjan nopeasti, niin nopeasti ettei oikein edes tajua! Painajaisia nään epäonnistuneista häistä aina tasaisin väliajoin, mutta ehkä (?) nekin tässä vähenee kun asioita saa enemmän ja enemmän yliviivata To Do -listalta. 


Hääpuku: Check. Tilattu on enkä voisi olla tyytyväisempi!! Maailman kaunein, ihanin ja niiin mun näköinen puku löytynyt että oksat pois!! En malta odottaa että pääsisi laittamaan sen taas päälle...

Valokuvaaja: Check! Tästäkään en ainakaan näin etukäteen voisi olla tyytyväisempi :) Jee!

Kirkko: Kirkko varattiin viime kesänä, mikä ei ollut ollenkaan niin helppo homma. Saatiin kuin saatiinkin kuitenkin juuri se kirkko mikä haluttiinkin ja hyvään kellonaikaankin vielä.

Juhlapaikka: Juhlapaikan kanssa oltiin onneksi hyvissä ajoin! Muistaakseni varattiin se jo marraskuussa 2015! :D

Pitopalvelu: Meidän valitsemalla juhlapaikalla on neljä eri pitopalvelua, jota käyttävät. Niistä valittiin meille sopivin ja paras, ja veikkaan ettei tämänkään kanssa tarvitse pettyä! Samainen pitopalvelu kun on jo koettu isäni 5-kymppisillä! Menu:ta täytyy varmasti vielä hioa, mutta siihen palataan sitten lähempänä hääpäivää.

Kutsut: Rakas ystäväni Sofia pääsi loistamaan graafisen suunnittelijan taidoillaan kun loihti meille niin kauniit kutsut, etten hienommista olisi osannut unelmoidakaan! Tokikaan ei olla nähty kutsuja vielä livenä, mutta nyt täytyy saada ne vain painoon ja se tärkein - LÄHETTÄÄ NE!

Kampaus ja meikki: Sain kuin sainkin varattua ihanan, tutun kampaaja-meikkaajan tekemään mulle koko setin!! Oon niin varma ettei tämänkään kohdalla tarvi pettyä eikä pelätä!

Hääkengät: Hakusessa on vielä. Suunnitelmissa ostaa jotkut kauniit ja yksinkertaiset kengät, jotka ei olis kuitenkaan hirveän korkeat.

Sulhasen vaatteet: Hyvä kysymys!

Hääauto: Tiedossa on!

Häiden ohjelma: Tätä täytyy vielä miettiä. Haluaisin tietooni jotain hauskoja pelejä/leikkejä

Bändi: Hoidossa! Kaksihenkinen "bändi", joka koostuu meidän hyvistä ystävistä. Hyvä musiikki on taattu!

Hääkakku: Mietinnässä vielä, mutta Tallipihalta me se tilataan. Sieltä saa taatusti kauniin ja sitäkin paremman makuisen kakun!

Koristelut ja kukat: Hankinta- ja mietintälistalla vielä. Ideoita on, mutta ne vaatii vielä toteutusta.

Hääyöpaikka: Täytyy vielä varata.

Vihkisormus: Käytiin ihastelemassa Helsingissä yhtä sormusta, jota oon kuolannut netissä jo tovin... Se oli livenä vielä kauniimpi kuin osasin kuvitellakaan, joten sekin on siis tiedossa jo. Pitää enää tilata se.

+ tekemättömiä / selvittämättömiä juttuja on vielä paljonkin, ja mieleen tulee varmaan lisää ja lisää, mitä enemmän tässä tätä kevättä eletään eteenpäin... Mutta itse sanoisin että ne tärkeimmät on jotakuinkin hallinnassa!

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Oi ihanalta kuulostaa! Näitä hääjuttuja lukee kyllä mielellään lisää. Aivan upeat juhlat tulossa teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla!! Näin mäkin toivon 😘

   Poista