keskiviikko 1. helmikuuta 2017

NIIN PALJON TREENI-INTOA

Ihanaa keskiviikkohuomenta! 

Ajattelin tulla vaan kertoilemaan vähän kuulumisia ja fiiliksiä ja ajatuksia mitä viime päivinä mun pääkopassa on viimeaikoina pyörinyt. 


Niin kuin otsikosta ilmenee, mulla on ihan järkyttävästi treenimotivaatiota. Toisaalta tosi hyvä, toisaalta mun tekis mieli vaan käydä salilla, jumpassa ja lenkkeillä - sekä jättää opiskelu ja kouluhommat taka-alalle. :D No, onneksi mulla on järkeä päässä ja hillitsen (ainakin koitan) itseäni niin, että saisin kaikki asiat kunnialla hoidettua. Koska tosiaan ilmoittauduin puolimaratonille taas mukaan, on palo lenkkeilemään tosi kova. Ainoa miinus tässä on se, että tuolla ulkona on ihan PEEVELIN liukasta!!! En uskalla lähteä juoksemaan. Lähinnä mietityttää, että alkaisko mua vaan ärsyttää koko lenkin ajaksi se, että miksi lähdin kun on niin liukasta ja joutuu koko ajan varomaan. Vaikka todellisuudessa - milloin ketään on ikinä alkanut ärsyttämään, että tuli lähdettyä? Never? Tänään kuitenkin ajattelin juosta ihan kuntosalin juoksumatolla jonkun treenin ja tehdä salitreenin päälle. 

Okei, tänään on TASAN 5 KUUKAUTTA MEIDÄN HÄIHIN!!! Voitteko uskoa, tasan viiden kuukauden päästä tähän aikaan aamusta on varmasti ihan järkyttävästi perhosia mahassa ja voi, en edes uskalla ajatella miten on itku herkässä... apuuuaaaa... Suuria edistysaskelia on otettu tässä viime viikkojen aikana; sain varattua itselleni hius- ja meikkijutut hääpäiväksi takuuvarmalle tekijälle, hääkutsut on painoa vaille valmiit, hääpuku on varattu ja tilattu, hääkuvaaja myös varattu... En malta odottaa!


Motivaatio on myös hurja syödä hyvin ja terveellisesti. Syön juttuja, joista mulle tulee hyvä olo niin fyysisesti kuin henkisestikin. Mulle on ainakin niin tosi tärkeetä, että asiat joita syön, on herkullisia ja kun tiedän että ne tekee vielä hyvää keholle, niin hyvä olo psyykkisestikin on taattu. Marssin eilen Ruohonjuureen pitkähkön koulupäivän jälkeen, tarkoituksenani ostaa proteiinijauhetta. Muistin että Voimaruoallahan oli se tarjous Ruohonjuuressa, että kun ostaa ison pussillisen superfood-proteiini-juttua niin saa purkin kookosöljyä kaupan päälle. Ja kuinka sattuikaan että meillä on kookosöljy kohta loppumaisillaan! Lisäksi halusin ostaa jotain viherjauhetta (ekaa kertaa ikinä, Spirulinaa lukuunottamatta), ja Ruohonjuuren tammikuun tarjouksessa oli Foodinin versio siitä. Kieltämättä tossa kohtaa tuli mieleen että hupsistakeikkaa, rahaa palaa, mutta onko mitään parempaa kuin huomata kassalla että sun leimakortti on täynnä ja saat 10€ alennusta koko setistä?! EI!!!


Nyt kuitenkin teen vielä viimeiset hommat täällä kotona ja sitten suuntaan yliopistolle. Ihanaa viikon jatkoa! 💛

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti