tiistai 7. maaliskuuta 2017

ALKUVIIKON KUULUMISIA ja BLOGIN FACEBOOK-SIVU

Hei siellä, minä täällä! 

Uusi viikko, menossa jo tiistai ja tuntuu että hommaa on taas vähän liikaa. Sen verran, että alkaa hieman ahdistaa jo  ennen aikojaan ja alkaa miettiä, että mitä sitä oikein tekisi ja mistä aloittaisi. Kesätyöt mietityttää, koulu mietityttää ja kaikki mietityttää. Sitä toivoisi että vuorokaudessa olisi vähän enemmän tunteja. Ja että joku tulis ja kirjoittaisi vähintään 8 sivua lisää mun yhteen esseeseen.

Teki mieli kuitenkin tulla tännekin kirjoittamaan, joten tässä mun tän hetken kuulumisia:

Kuuluminen nro 1: Tein blogille Facebook-sivun!! Käykäähän siis ihanat ystäväni tykkäämässä sivustani TÄÄLLÄ, jonne jaan aina uudet blogipäivitykset ja jonka kautta saa näin tiedon aina kun postaan! Väsäsimpä siinä pikaisesti itselleni uuden bannerinkin, niinkuin ehkä tuosta ylhäältä näettekin! Jee! 

Kuuluminen nro 2: Muistanette ehkä että kävin joku aika sitten YTHS:n terveydenhoitajalla juttelemassa väsymyksestäni. No, ajankohta tuolle keskustelulle olis tietty voinut olla hieman aikaisemmin, kuin kolmen viikon päästä siitä kuin aikaa koitin pahimman taantumuksen kourissa varata. :D Terkkarilta sain sitten lähetteen verikokeeseen, joka sekin venyi yli kahden viikon päähän. Viime viikon perjantaina pääsin kuin pääsinkin sitten verikokeeseen. Pisteet YTHS:lle kuitenkin siitä, että saman päivän aikana tuli tekstari tuloksista: selkeä raudanpuuteanemia ja hemoglobiini alhainen. Rautatablettikuuria suositeltiin ja niin marssin rautatablettikaupoille. Kesän alussa sitten uusi kontrollikäynti ja katsotaan onko muutosta tapahtunut. :) 

Väsymys ei oo kuitenkaan enää niin paha, kuin se silloin vähän aikaa sitten oli. Lieneekö se seurausta lisääntyneistä kouluhommista, lisääntyneestä auringonvalosta  vaiko siitä, että oon taas pitänyt taukoa hormonaalisen ehkäisyn syömisessä (aka E-pillereistä). Ainakin oon huomannut melko ison muutoksen omassa mielialassani ja sen vaihtelussa sen jälkeen, kun en oo noita pillereitä popsinut; pienet vastoinkäymiset ei tunnu maailman lopulta, ei tarvi hermostua joka asiasta niin paljoa ja muuta sellaista! Jos kotona vaikka lojuu sukkia ja vaatteita lattialla, ei tarvi repiä peliverkkareitaan repaleiksi vaan voi ihan rauhassa keräillä ne lattialta tai vaihtoehtoisesti vain olla välittämättä niin paljoa. :D

Kuuluminen nro 3: Ostin melko extempore mulle ja Antille liput Olavi Uusivirran keikalle, joka on tämän viikon perjantaina Olympiakorttelissa! JEE! Just viikonloppuna puhuttiin, kuinka olis kiva käydä siellä jossain keikalla, kun se on ihan meitä lähellä. 

Olipa kummallinen kirjoitus, mutta tulipahan tehtyä. Tsemppiä viikkoon itse kullekin. ♡

Palaan toivottavasti ihan lähipäivinä kirjoittelemaan muutakin tänne! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti