keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

ENERGIAPUURO - OVERNIGHT OATS

Vai pitäiskö sanoa Over RUN oats? Tai Over GYM oats? 

Vahingossa nimittäin  kehittelin tällaisen herkullisen tuorepuuron viime viikon perjantaina aamulla ennen salille lähtöä. Join ensin Bullet proof -kahvin ja tarkoituksenani oli tehdä smoothie. Jotenkin mun mieli kuitenkin muuttui ja mieleni teki enemmän jotain puuron tapaista, mutta kylmää. Niinpä päädyin heittelemään aineksia kippoon muhimaan treenin ajaksi, jotta voisin kotiin palatessani nauttia hyvän aamupalan! 


 Kaikenkaikkiaanhan tuorepuuroja on tosi helppo kehitellä ja tehdä. Tarvitaan vain kaurahiutaleita, nestettä ja lisukkeita. Lopputulos on periaatteessa aina hyvä. Tällä kertaa testasin, miten toimii proteiinijauhe tuorepuurossa. Mulla on tällä hetkellä käytössä (vielä vähän jäljellä) Voimaruoka 360 Wholefood Kookosta, jossa on herneproteiinin lisäksi kaikkea muutakin, kuten psylliumia, chian siemeniä, mantelijauhoa sekä muita siemeniä. 

Tämän tuorepuuron maku ja koostumus oli lopulta niin hyvä (ja Instagramin puolella tuli kyselyitäkin!), että halusin sen reseptin täälläkin jakaa! Ihan loistava aamiainen vaikka juuri salitreenin tai lenkin jälkeen!  

Ei haitannut tänä aamuna lenkilläkään se, kun puhelimesta loppui jo ennen puoliväliä akku ja lenkkarit oli tosta loskasta ja lätäköistä ihan litimärät, kun tiesi että jääkaapissa odottaa tämä!

Mustikkainen & kookoksinen energiapuuro 

1 dl kaurahiutaleita
puolikauhallista (25g) Voimaruoka Kookosta
n. 2 dl makeuttamatonta mantelimaitoa
pakastemustikoita 

Päällisiä: banaania, kookoslastuja, kookoshiutaleita... Mitä vain! 

HUOM! OBS! Voit halutessasi korvata tuon Voimaruoka-jauheen jollain muullakin protskujauheella. Tuo nimenomainen Wholefood-sekoitus kuitenkin antaa puurolle kivan koostumuksen, minkä takia toista protskujauhetta käytettäessä lisäisin mukaan esim. kookosjauhoja ja/tai erilaisia siemeniä!

TEE NÄIN: Mittaa kaikki ainekset kippoon, sekoita hyvin ja laita jääkaappiin hautumaan! Joko koko yöksi tai sitten treenin/lenkin ja suihkun ajaksi (väh. tunniksi). Lisää haluamiasi päällisiä ja nauti ihanan kermaisesta tuorepuurosta.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti