perjantai 31. maaliskuuta 2017

OI, NE YÖKYLÄILYVIIKONLOPUT

Ihanaa perjantaita! 

"Äiti voinko mennä (nimi):lle yöks?" tai "Voiko (nimi) tulla meille yöks?" Omassa lapsuudessani tuli yökyläiltyä kavereiden luona aika usein, ja moni viikonloppu alkoi em. kysymyksillä. Tai no, en tiedä kuinka usein yökyläreissuja loppujen lopuksi tuli tehtyä, mutta yökyläreissut oli kuitenkin niitä parhaita viikonloppua! Am I right?

Nykyään ei kuitenkaan enää tule yökyläiltyä ihan niin tiheästi. Tai oikeastaan melkein ikinä. Parisuhteella saattaa tietty olla oma osansa tähän, että viihtyy ihan vallan mainiosti omassa sängyssäkin nukkumassa kun on joku unikaveri joka yö! Kuitenkin viime viikonloppuna Sofialla yökyläillessä sitä huomasi, kuinka virkistävää se taas olikaan. Viettää yö tai kaksi kaverin luona, mennä yhdessä nukkumaan ja herätä yhdessä kaverin kanssa. Tehdä aamupalaa yhdessä ja syödä sitä yhdessä. Monesti kotona ollessa tavallisena arkena ne arkirutiinit tulee tehtyä aina samalla kaavalla, niin yökylässä pääsee katsomaan toisen tapoja tehdä juttuja ja tehdä erilailla asioita itsekin! Mua ainakin virkisti ihan valtavasti nähdä, miten Sofia paistoi banaanilettuja, teki puuroa ja paistoi kananmunia :D Ihan oikeesti! Sain ammennettua taas uutta ajateltavaa omiin juttuihini. Siis ihan pieniä asioita, mutta sellaisia joilla voi tehdä jo ison eron siihen tuttuun ja turvalliseen (jopa tylsäksi) käyneeseen arkeen. On myös aina ihanaa palata omaankin kotiin, kun käy vähän yökyläilemässä jossain muualla välillä. 
 
Tänä viikonloppuna ei kuitenkaan ole tiedossa yökyläilyä, eikä oikeastaan yhtään mitään suunnitelmia (yhtä koulutehtävää lukuunottamatta...). Toivottavasti teidän tämä viikko meni yhtä kivasti (ja työntäyteisesti ja nopeasti) kuin munkin! Siis ihan älytöntä, millaista vauhtia nää päivät vilistää ohi! Oon tällä viikolla lähinnä ollut koulutehtävien kimpussa, tehnyt yhden tentin tiistaina (joka meni toivottavasti aika hyvin), lenkkeillyt aamuauringon paistaessa, ajanut eilen Poriin ja takaisin työreissulla ja sen sellaista! Tavallista arkea siis.

JA HEI! Se tapahtuu!!! Olen aloittanut ihka ensimmäisen vlogini editoinnin!! Vähänkö kivaa puuhaa! Vielä kun saisi saman innostuksen tähän maanantaina palautettavaan raporttin niin kaikki olis kivasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti