tiistai 28. maaliskuuta 2017

VIIKONLOPPU TURUSSA JA ELÄMÄ BALANSSISSA

Ihanaa viikon alkua ystävät, kai niin voi vielä näin tiistainakin sanoa? 

Itsehän olin viettämässä viikonloppua Turussa Sofian luona! Ystävän, jonka kanssa ollaan tunnettu niin pienistä pitäen että en edes muista! :D Yksi niistä ystävistä jotka tuntuu tällaiselle ainoalle perheen lapselle melkein kuin omalta siskolta, kun voi olla niin oma itsensä kuin vaan ikinä! 

Meidän yksi päätapahtumista menneelle viikonlopulle oli sampanjamessut, jotka järjestettiin turkulaisessa ravintolassa Tårgetissa. Loppuunmyyty Tårget oli täynnä ihmisiä ja hyvää juomaa tietty! Siinä sitä vierähti tunti jos toinenkin (oikeastaan neljä) hyviä sampanjoita maistellessa. Hyvän sampanjan ympärille mahtui hyvää ruokaa, viiniä, auringosta nauttimista Turun kaduilla ja ennen kaikkea maailman parannusta. Niin ja vähän tanssittiinkin lauantaina. Välillä on kai täysin OK valvoa puoli viiteen asti aamulla (oikeasti puoli neljään, mutta perhana kun niitä kelloja siirrettiin). Säilyy se BALANSSI.

Tuollaiset viikonloput tekee kyllä aina niin hyvää, ja sitten on ihanaa palata takaisin omaan kotiin ja arkeen. Paitsi että täytyy sanoa, että eilen maanantaiaamuna lenkille lähtö oli kyllä harvinaisen vaikeaa, mutta siitä se sitten vaan taas lähti! 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti