tiistai 25. huhtikuuta 2017

PALUU ARKEEN JA LENKKIPOLULLE

Hei ystävät!


Meidän viikko lapissa meni mahtavasti! Niin kuin jo kävi ilmi, hiihdettiin varmasti enemmän kuin olin aikaisemmin elämäni aikana hiihtänyt ikinä yhteensä - ja täytyy kyllä sanoa että löysin murtsikasta ihan uuden talviharrastuksen itselleni!! Ihan mielettömän hyvää liikuntaa koko keholle, ja saa olla samalla ulkona ja nauttia raikkaasta ulkoilmasta. Taatusti aion hiihtää ensi talvena ihan täällä Tampereen laduillakin. Huippua, että jopa meitä lähellä on hiihtoladut Kaupissa, vaikka aika keskustassa asutaankin!Yhtenä päivänä tulin tunturin rinnettä sellaisella rytinällä kylläkin alas (itseasiassa ylläolevan kuvan ottamisen jälkeen), kun suksi tökkäsi jotenkin hassusti lumeen ja lensin kaaressa käsieni päälle niin, että oikean käden olkavartta vaivaa ns. "puukäsi". Ei siis murtumaa tai muuta vakavaa (onneksi), mutta tääkin on jo pirun ärsyttävä :D Toivottavasti menee äkkiä ohi!

Lapissa oli ihanaa syödä myös paikallisia herkkuja, ja poroa tuli syötyä jopa kahteen otteeseen! Ihanaa syödä kunnon lihaa silloin kun sitä on tarjolla, ja erityisesti kun se on riistaa ja luomua. :)


Eilen aamulla palasin lenkkipolulle, ja tuntee kyllä kropassa ettei ollut ihan mikään rentouttava loma kropalle tuo meidän reissu. Nyt on kuitenkin vielä parisen viikkoa aikaa treenata juoksua, sillä jo alle kolmen viikon päästä starttaa Helsingissä Helsinki City Run a.k.a. Suomen suurin puolimaraton-tapahtuma! Iik!!

P.s. Uutta videota on tulossa!! Heti kun pääsen töihin, käyn tutkimassa kaupassa kameroita, sillä toi kuvaaminen ja erityisesti editoiminen on niin kivaa, että tekisin mielelläni sitä vähän enemmänkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti