tiistai 23. toukokuuta 2017

KESÄ JA JÄNNITYS TIIVISTYY

En taida olla ainoa, josta tuntuu että kesä on alkanut! Viime viikonlopun perusteella ainakin fiilis on tuo, kun saatiin nauttia niin huikeista lämpötiloista ja säistä pitkän ja hemmetin sinnikkään talven jälkeen. :D 


Parasta kesässä on ulkona syöminen. Siis ei välttämättä ravintolassa ulkona vaan kotona ulkona - parvekkeella tai terassilla. Ja niin me tehtiin sunnuntaina kun saatiin kutsu mun vanhempien luo syömään ekaa kertaa tänä kesänä iskän grilliruokaa! Ihan parasta! 

Lautasella sunnuntaina oli salaattia jonka päällä juustolastuja, paahdettuja pinjan- ja kurpitsansiemeniä sekä avokadoa. Salaatin kaverina taas broilerin sisäfileetä. Niin hyvää! 


Vaikka kesä on yks parhaista asioista maailmassa, alkaa kuitenkin mun mahassa tuntua vähän perhosten siipien lepattelua.. Nimittäin meidän häät on IHAN KOHTA!!!! SIIS APUA!!!! MÄ MEEN NAIMISIIN! Mitä tapahtuu?! Tuntuu niin epätodelliselta!

Järjesteltävää on vielä PALJON, ja odottelen postissa vaatimattomasti neljää paria hääkenkäehdokkaita Zalandolta. Toivottavasti jotkut niistä olis hyvät ja saisin kenkäasiankin yliviivattua to do -listalta (,joka tosin on aika pitkä...).

Tänään onkin sangen harvinainen päivä, kun en menekään töihin vaan meen sen sijaan koulujuttua hoitamaan. Sitä ennen ehdin kuitenkin lyhentämään tuota To do -listaa, joten hyökkään sen kimppuun N-Y-T Nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti