keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

EXTEMPORE SUSHITREFFIT - ROKA SUSHI & ROBATA

Oon viime aikoina koittanut miettiä, että mitä kaikkea tänne blogiin voisin kirjoittaa. Olen yrittänyt palata ajassa taakse päin; siihen, kun kirjoitin postauksia enemmän ja useammin. Intoa riitti ja tekstiä syntyi. Mietin, että mitä ihmettä silloin oikein kirjoittelin? Tuntuu, että nykyisin blogeissa - etenkin hyvinvointiin keskittyvissä blogeissa - jokainen postaus on hiottu viimeiseen asti ja on täynnä jotain asiaa. Tuntuu mahdottomalta tehtävältä etenkin näin, kun teen täyspäiväisesti töitä, eikä aikaa meinaa riittää tarpeeksi oikein mihinkään. :D

Onneksi muistin, että kyse on niistä pienistä arkisista jutuista! Ravintolassa tai kahvilassa käymisestä, uusien reseptien kokeilusta, ystävien tapaamisesta, rentoutumisesta ja niin edelleen. 

Niinpä kirjoitan mun eilisestä päivästä, joka olikin kaikin puolin varsin onnistunut! Töissä aamu alkoi yhteisellä aamupalaverilla, jossa palkittiin viime viikon onnistujia. Ja kas kummaa, minutkin palkittiin!! Onko mitään parempaa, kun onnistuu työssään jota tekee, ja se huomataan? Ja vielä palkitaan?! No ei! 💛 Loputkin työpäivästä meni varsin kivasti, kun onnistumisia tuli lisää ja sain jälleen kiitosta. On onni työskennellä noin ihanassa työpaikassa, vaikkei se asiakaspalvelutyö aina mitään herkkua olekaan. 


Työpäivän jälkeen äiti laittoikin mulle viestiä, että jos käydään jossain kahvilla tai lasillisilla kun pääsen töistä. No, se eskaloituikin sushilla käymiseksi mulle uudessa ravintolatuttavuudessa Roka Sushi & Robata :ssa. Sushit oli ihan mielettömän hyviä, ja palvelusta erityispisteet, sillä palvelu muistutti enemmänkin jonkun vähän hienomman ravintolan palvelua. Ruokaa ei vain tuotu pöytään ja annettu asiakkaiden syödä, vaan jokainen sushi selitettiin yksityiskohtaisesti, mitä ne sisäsälsi. Lisäksi ruokailun kesken tarjoilija kyseli luonnollisesti, että kuinka meille maistuu ja kun oltiin jo loppusuoralla meidän kahdelle hengelle tarkoitetusta sushisetistä, tarjoilija tuli kyselemään, että oliko meillä joku erityinen lemppari sushien joukossa. Tuli olo, että tarjoilijaa ihan oikeasti kiinnosti tämä ja että he kehittävät sushiannoksiaan jatkuvasti asiakkaiden toiveiden mukaan.

Ruokailun jälkeen vatsa täynnä kotiin, iltakävelylle kauppaan ja työeväiden valmistelun kimppuun. Lisää tällaisia päiviä kiitos! 

Extempore sushitreffejä, viinilasillisia ja iltakävelyitä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti