torstai 27. heinäkuuta 2017

LAUANTAIN KUVAUKSET HELSINGISSÄ - LUV NORTH

Sain viime lauantaina jälleen kunnian tehdä hieman töitä kameran edessä ihanalle LUV NORTH:ille ja tytöille sen takana. Jotkut saattaa ehkä muistaa postaukset (TÄSSÄ ja TÄÄLLÄ) siitä, kun olin vuoden 2015 joulukuussa samaisen korumerkin ihkaensimmäisissä kuvauksissa, eli sain siis toimia ensimmäisenä kasvona tälle nuorelle, suomalaiselle korumerkille. 

Nyt tarina saa jälleen jatkoa, ja sain vihdoin pitää noita koruja päälläni ja tehdä töitä mitä ihanimpien ihmisten kanssa! Kuvaukset pidettiin Helsingissä, suoranaisen huippukuvaaja Lari Heikkilän kotona, jossa meitä olikin tupa täynnä väkeä. 

Siellä oli luonnollisesti itse Luv Northin takana olevat naiset, Laura ja Roosa, meikkaaja Susu ja kampaaja Laura, toinen malli Mette, kuvaaja Lari sekä tietysti koko päivän kuningas - kissa Snadi. 😄

Meikki ja hiukset olivat kuvauspäivänä ihan mielettömän ihanat!! Naiset tekivät kyllä ihan parastaan, ja mulle tuli ihan hirveä hinku ostaa punaista/oranssia luomiväriä. Toi näytti niiin makeelta! 


Vaatteina meillä oli omia vaatteita, joita sitten lainailtiin ristiin. Niiden perusteella mitä oon nähnyt, niin kuvista tuli ihan mielettömän ihania! En malta odottaa että nään lopputuloksia niistä. 

FUN FACT
Se miten mä ikinä päädyin LUV NORTH:in (tuttavallisemmin LUVin) kuvauksiin, on aika hauska tarina. Joskus muutamia vuosia sitten, olin tykännyt erään mun ystävän kuvasta Facebookissa. Tää kyseinen kaveri tekee myös mallintöitä, ja muistaakseni tuon tykkäämäni kuvan oli ottanut juurikin itse Laura. Laura oli bongannut mut tuon kuvaajan tykkääjistä, ja laittoi mulle viestiä. Laura sanoi, että tekeillä on jonkinlainen koru, ja että haluaisi mut malliksi. Olin samantien mukana, mutta kuvaukset siirtyivät monella vuodella eteenpäin. :D Veikkaan että valehtelematta neljä vuotta meni, ennen kuin vihdoin koru oli siinä pisteessä, että kuvaukset pistettiin pystyyn ja KYLLÄ, sain vihdoin toimia kasvona vastasyntyneelle LUVille - ja tietty tapasin ne ihanat tyypit, jotka sen takana hääräävät! 


Oli taas ihan mielettömän ihanaa olla kuvattavana ja erityisesti tuollaisessa porukassa! Kaikki tekemässä intohimoisesti sitä, missä ovat hyviä. Tuollaisista päivistä kuin lauantai, saa niin paljon energiaa ja inspiraatiota omaan tekemiseen, että oksat pois! Vaikka mitään sen kummallisempaa mallin uraa en ikinä päässyt luomaan, on ihanaa kun saa aina silloin tällöin tehdä just tällaisia kuvauskeikkoja, joista jää niin hyvä mieli ja hyvä fiilis! 

Kuvaukset kestivät kaikenkaikkiaan alle 5h meikkauksineen ja hiustenalittoineen. Taukoja ei pidetty, ja täytyykin sanoa että nälkä oli kasvanut melkoiseksi kun homma oli ohi. Yhden vajaan smoothielasillisen ja karjalanpiirakan jälkeen viiden aikaan iltapäivästä maistui välipala kun pääsin takaisin keskustaan. 

Heti kun saan valmiita kuvia ja ne ovat julkaisuvalmiita - voitte olla varmoja että kuulette tästä lisää! 😉 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti