tiistai 25. heinäkuuta 2017

TUESDAY CATCH UP

HEI!

Ihanaa viikkoa teille! Täällä minä juon aamukahviani ja valmistaudun töihin lähtöön - tänään itseasiassa torikahvien kautta! Erilainen aamupalaveri Tammelantorilla ja sieltä sitten töihin. 

Ajattelin tulla kertomaan tänne vähän kuulumisiani näin aamutuimaan. Me vietettiin viime viikonloppu Helsingissä. Perimmäinen syy tähän oli se, että pääsin jälleen ihanan Luv North -korutulokkaan kuvauksiin (siitä lisää myöhemmin tällä viikolla!). Päädyttiin kuitenkin siihen, että mennään molemmat mieheni kanssa Helsinkiin oikein hotellivarauksen kera, ja vietettiin miniloma nauttien ihanasta, kesäisestä Helsingistä. 

Lauantain kuvauksissa oli mukana sen sortin talentteja etenkin kameran takana, etten malta odottaa lopputuloksia!! Jotain sneakpeekejä näinkin jo, mutta lopulliset saa julkaista vasta elokuussa, joten palataan silloin sitten niihin.😉

Nyt täytyy alkaa sutimaan meikkiä jo kiireenvilkkaa tähän nassuun, joten palataan pian - ja kerron viime viikonlopusta lisää!

Postauksen kuvana toimikoon tämä - annoin kameran Antin käteen ja käskin kuvata. Harjoitus tekee mestarin, kyllä Antista vielä kuvaaja koulitaan.. 😀


2 kommenttia:

  1. Löysin sun blogin sattumalta. Tosi kiva blogi ja jään innolla seurailemaan. Oot kirjoittanut jo aika monta vuotta, kun selasin sun postauksia. Iloinen asenne paistoi joka postauksesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana, KIITOS! :) Ihanaa että jäät seuraamaan <3 Muutama vuosi on tullut kirjoiteltua kyllä, vähän on off ja eri aiheista..! :D Mihin ne vuodet vaan menee?!

      Poista