tiistai 15. elokuuta 2017

BEHIND THE SCENES -KUVIA LAUANTAILTA

Hyvää huomenta!

Näppärimmät näkikin jo mun Instagramista (@inessi1) ja/tai Snapchatista (@inessalmiranta - hups pitäisköhän tää jotenkin vaihtaa...) että vietin lauantaipäivän Helsingissä kameran edessä! Oltiin sovittu ihanan Lauran kanssa kuvaustreffit lauantaiksi, sillä meillä piti olla saman päivän iltana muutakin ohjelmaa sillä suunnalla.


Laura oli ideoinut erilaisia ideoita että mitä kuvataan, ja lopulta päädyttiin kuin päädyttiinkin ihan huippujuttuun, nimittäin sellaisiin "Sport editorial"-tyylisiin kuvauksiin! Voisin kutsua itseäni jokseenkin sporttiseksi tyypiksi, ja toi teemahan istui mulle kuin nenä päähän!

Matkustin aamujunalla Helsinkiin, ja rautatieasemalta matkustin parin mutkan kautta Lauran studiolle, jossa tehtiin meikki ja hiukset. Meikki oli melko luonnollinen, ja hiuksetkin aluksi ihan vaan suorana. Kun vaihdettiin vaatteet, vaihtui myös hiukset ranskalaisiin letteihin ja kirkkaan väriseen huulipunaan. Meikin ja hiukset taiteili Carmen Rosar, stailaajana ja kuvaajana ihana Laura Iikkanen (instagram: @lauraiikkanenphoto), jolla aukeaakin tässä jossain vaiheessa omat nettisivut! Laitan ehdottomasti sinne sitten linkkiä, kun ne aukeavat! 😍

En malta odottaa, että saan valmiita kuvia käsiini! Niitä odotellessa - tässä vähän esimakua tulevasta 😎 Nämä kuvat Carmen otti puhelimellaan Lauran kuvatessa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti