keskiviikko 2. elokuuta 2017

KESKIVIIKKO

Ihanaa tätä viikkoa! 

Ajattelin taas tulla kertomaan kuulumisia näin keskiviikon kunniaksi. Tämä viikko alkoi sillä, kun mun neljä vuotta (kyllä, luit oikein, NELJÄ (4) vuotta) palvellut iPhone 5 sanoi itsensä irti ja kirjaimellisesti kuoli. Se eli hyvän elämän, vaikka monta kertaa sitä ehdin tiputtaakin. Lasi ei mennyt kertaakaan rikki - kerran pudotin puhelimen kotona meidän parketille puhelimen kulma edellä ja ainoa johon tuli kolhu, oli meidän parketti... :D Maanantaina iltapäivällä hän ei kuitenkaan käynnistynyt enää jo takkuilleen toimintansa päätteeksi, ja niin marssittiin iskän kanssa Giganttiin työpäivän jälkeen. Nyt käytössä on ihana kultainen iPhone 7, joka ostettiin puoliksi (meidän sopimus iskän kanssa kattaa puhelimen puoliksi oston niin kauan kuin opiskelen...).  Kamera on huippu hyvä ja puhelin toimii muutenkin kuin unelma! 


Blogiin on tulossa tällä viikolla (ehkäpä huomenna) kunnon HÄÄPLÄJÄYS. Ajattelin jakaa tänne vähän enemmän meidän hääpäivää, sekä omat vinkkini häiden järjestämiseen! Luvassa lisää kuvia sekä linkki kuvaajan sivuilla olevaan katsaukseen meidän hääpäivästä!! 💘 En vaan saa tarpeekseni niistä kuvista. Muutakin mukavaa tulossa varmasti tänne blogiin - reseptejä ynnä muuta - joten stay tuned!


Nyt aion laittaa blenderiin aamupalasmoothien valmiiksi, napata sen mukaani ja mennä tekemään salille treenin ja sieltä töihin. 

Ihanaa päivää!! 

Ja siis tämä kuva on otettu järkkärillä, ei uudella puhelimella... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti