keskiviikko 23. elokuuta 2017

KUULUMISIA - VIIMEINEN DUUNIVIIKKO ENNEN LOMAA


... ja opiskelun alkua.

Tosiaan mulla on kesätöiden viimeinen viikko käynnissä! Sitten se on taas bye bye pankki-life ja me lähdetään lauantaina Helsinki-Vantaan kautta ROOMAAN!!!! Tää nainen on kyllä tästä reissusta ihan super innoissaan! Rakastan Italiaa omien käyntieni perusteella siellä, mutta Roomassa en ole vielä käynyt! (Eikun siis olen, mutta tosi pienenä enkä muista siitä mitään...)

Vaikka on vähän haikeaa, että työt loppuu, niin odotan kuitenkin tosi innolla opintojen alkua! Meinasin ihan villiintyä kurssivalintojen kanssa, ja nyt täytyy vaan katsoa syksyen alkaessa ettei tule ihan liikaa kursseja... Nyt kun ei oo mitään kandia tai gradua tehtävänä, niin voin kuitenkin keskittyä siihen olennaiseen, eli opiskeluun (ja opintopisteiden haalimiseen...). Ja kandista puheenollen - mähän en ole siis vielä valmistunut itseasiassa kandiksi (eli kauppatieteiden kandidaatiksi eli KTK:ksi). Tämä johtuu siitä etten ole läpäissyt vielä yhtä viheliäistä kurssia (saakelin tilastotieteen johdantokurssi...), joka mun on kuitenkin nyt syksyllä PAKKO saada hoidettua, jotta voin vihdoin saavuttaa yhden tärkeän etapin näissä mun opinnoissa ja kutsua itseäni kandiksi!!!

Kaiken kaikkiaan oon taas supermotivoitunut syksyn ja kaiken tulevan suhteen! Syksy kun on ainakin mulle itselleni se THE vuodenaika kun on aika ottaa uusi ote elämästä! (😅)

Mutta ennen uusia alkuja ja kurssien alkua nautin tästä työn teosta vielä viimeiset päivät ja sitten viikon hyvin ansaitusta LOMASTA!
 

1 kommentti:

  1. Nätti kuva! Hyvää tulevaa lomaa sinulle! :)

    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista