keskiviikko 13. syyskuuta 2017

KUVAUSPÄIVÄ JA KUULUMISIA

Hyvää keskiviikkoiltaa! 

Tänään on ollut hyvä päivä! Vaikka oon melkoisen väsynyt, mulla on jotenkin superhyvä fiilis ja halusinkin tulla tänne kirjoittamaan ihan pienen tervehdyksen ja jakamaan kuulumisia!


Opiskelut on alkaneet jo ihan täysillä, ja eikä aikaakaan kun pitäis olla taas parityönä noin 10 sivun juttu valmiina - tieteellisine lähteineen ja muine juttuineen.  Parasta tässä kaikessa on kuitenkin se, että saa opiskella just sitä mistä tykkää eniten! Just eilen tiistaina juteltiinkin mun kaverin kanssa, että tuntuu jopa ihan absurdilta, että tätäkö me ihan oikeasti opiskellaan? Jotain tällaista mistä voi olla näin kiinnostunut! Jee! Ja jos joltain on mennyt ohi, niin opiskelen siis markkinointia, ja tällä hetkellä menossa on brändijohtamisen kurssi. 

Tää päivä kuitenkin meni poikkeuksellisesti kokonaan yksissä kuvauksissa! En oo varmaan ikinä ollut noin pitkässä kuvauspäivässä mukana, ja kyllä - sekin homma käy ihan työstä. Etenkin kun kyseessä oli liikkuva kuva.  Päivällä tuli syötyä tosi huonosti ja niukasti (unohdin eväät kotiin eikä lounastaukoa juuri ollut...) ja nyt kotona illalla onkin sitten mukamas koko ajan nälkä. Pakko ehkä tehdä annos banskupannareita vielä iltapalaksi... 😏

Siinäpä ne tärkeimmät. Oon ajatellut kirjoittaa postauksen mm. yliopisto/kouluruoasta, sillä se on ollut mun mielessä eri tavoilla viime aikoina.

Toivottavasti teilläkin on ollut mukava päivä! Ja jos ei, niin toivottavasti loppuviikko on parempi ja teille suotuisa. 💛

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti