torstai 7. syyskuuta 2017

LOMA ROOMASSA - LOMALTAPALUUVIIKKO

Me vietettiin ihanat neljä päivää Roomassa (minkä jälkeen toki siirryttiin vielä muutamaksi päiväksi Espanjaan). Kuumaa oli, ja turisteja riitti. Söin joka aterialla pastaa - paitsi viimeisenä iltana risoton. Syötiin paljon jätskiä, italialainen gelato on vaan jotain niiin parasta. Lisäksi juotiin viiniä ja monen monta cappuccinoa. TripAdvisor oli ahkerassa käytössä, ja sen avulla löydettiinkin tosi kivoja ruokapaikkoja!

Myös kamera oli mukana matkassa, ja sainkin otettua normaalia enemmän kuvia. Monesti reissuissa on käynyt niin, etten ole loppujen lopuksi jaksanut kantaa kameraa juuri ollenkaan mukana, ja kuvia on jäänyt muistoksi vain yhdeltä tai kahdelta päivältä.

Täytyy sanoa, että olisin voinut kieltämättä lomailla ja ladata akkujani vielä toisenkin viikon, mutta sainpahan edes viikon hengähdystauon töiden jälkeen! Tällä viikolla opiskelu onkin sitten alkanut ja hommia täytyis alkaa paahtamaan taas aikaslailla täysillä ja sata lasissa.

Lomaltapaluuviikko tarkoittaa mulle kalenterin kartoittamista ja itseni motivointia taas tähän lukuvuoteen. Vähän takkuista on, mutta eiköhän se tästä lähde rullaamaan. 😏

Tässä vähän kuvia meidän reissusta. Loma - se pienikin loma - tekee kyllä hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti