torstai 26. lokakuuta 2017

PROTEIINIJAUHE IHAN PRIIMAA

Ihanaa ensilumen päivää!!

Täällä Tampereella ainakin maa on ihan valkoisena ja lisää tulee taivaan täydeltä! Joidenkin mielestä ehkä aivan kamalaa, että lunta tulee jo nyt, mutta itse pyrin pääsemään siihen samaan fiilikseen, joka tuli lapsena joka vuosi sinä päivänä kun ensimmäinen lumi satoi. Ihanan tunnelmallista ja ennen kaikkea jouluista!

Kirjoitinkin eilen mun Instagram-päivitykseen, että kumpa mun opiskelumotivaatio olis yhtä hyvä kuin se motivaatio, joka mulla on tällä hetkellä treenaamiseen. Nyt kuitenkin aamusta kävin tsekkaamassa tämän päivän luennon luentosalin koordinaatit, kun Nettiopsun etusivulla komeili viime periodin markkinoinnin kurssista (joka oli vaatimattomasti 10 opintopisteen arvoinen) oli napsahtanut VITONEN!! (Asteikolla 1-5 :D) JES! Sillä kaikella työllä oli sittenkin jotain väliä 😂 Se kun tekee paljon töitä, käyttää lukemiseen paljon aikaa ja koittaa tehdä jokseenkin sata lasissa jotain hommaa, ei oo mitään niin palkitsevaa kuin saada vielä arvosanakin, joka on merkkinä kaikesta niistä työtunneista! Jes!

No niin, kouluhypetyksen jälkeen siirryn siihen aiheeseen, josta mun piti oikeasti kirjoittaa. Olin  viime viikon tiistaina Suomeen rantautuneen XS Sports Nutrition -urheiluravinnesarjan lanseeraustilaisuudessa, jossa hyvän aamiaisen jälkeen meille kerrottiin kyseisen brändin tuotteista, ominaisuuksista ja laadusta. 


Tilaisuus oli tosi mielenkiintoinen, sillä Johan Hagman, joka on ollut fitness-alalla ja opiskellut sitä ihan oikeasti, kertoi meille ihan biologisista lähtökohdista lähtien asioita erilaisista sokereista (ei siis puhuta valkoisesta sokerista) ja kaikenmaailman aminohapoista sekä tietty proteiinista ja nesteytyksestä ym ym... Siitä, miten kaikki mahdolliset kemialliset yhdisteet, joita ravinnosta saamme, vaikuttaa urheilusuoritukseen, palautumiseen ja vaikka lihasmassan kasvuun ja niin edelleen..

Koenkin olevani suorastaan etuoikeutetussa asemassa kun sain kotiin mukaani näitä ihan ensiluokkaisia XS Sports Nutrition -tuotteita. Kun Johan näitä meille esitteli, tuli jo selväksi että kyseessä on ainutlaatuinen ja huippulaatuinen tuotesarja, jossa on nimenomaan panostettu tuotteiden laatuun ja siihen, että niistä on ihan oikeasti hyötyä ja tuotteet on just sitä mitä niiden pakkaukset sanoo. Lisäksi esim. brändin proteiinijauhe, jota sain myös mukaani (kiitos!!!) on hydrolisoitua proteiinia, eli proteiinit on pilkottu pienemmäksi, jotta kroppa ja lihakset pystyy niitä paremmin hyödyntämään. 

Nyt mulla onkin siis jonkunlainen läjä kotona noita tuotteita testattavana. Vaikken normaalisti BCAA:ta treenin ohessa käytäkään, on nyt todella mielenkiintoista kokeilla erilaisia tuotteita omien treenien lisäksi ja nähdä, miten ne vaikuttaa ja vaikuttaako mitenkään. Ehkä tällaisissa tuotteissa onkin se, että kun niiden käyttämisen lopettaa, saattaa ehkä huomata vasta eron? No, turha spekuloida koska en tiedä :D 

Oon nyt aina salitreenin päätteeksi tehnyt itselleni proteiinijuoman ihan vaan vedestä ja tuosta superhyvän makuisesta suklaaprotskusta sheikkerissä. Toisinaan taas käytän esimerkiksi aamutreenin jälkeen tuota XS:n proteiinijauhetta aamupuuron seassa, jolloin ei siis tarvitse tehdä erikseen mitään proteiinisheikkejä. Kertauksen vuoksi, siihen superhyvään puuroon tulee: 

1 dl kaurahiutaleita
2 dl vettä
2 kukkurallista ruokalusikallista proteiinijauhetta 
loraus kaura-/mantelimaitoa

Lisäksi päällisiä, esim.

kookosmannaa
banaania
kookoslastuja
maapähkinävoita

(Ohje myös täällä: POWER OATS)

Oliskin ihan hauska tietää, käytättekö itse säännöllisesti jotain proteiinijauhetta tai muita lisäravinteita urheilua tukemaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti