maanantai 16. lokakuuta 2017

TÄMÄ VIIKKO: OPISKELUA JA MUOTINÄYTÖKSIÄ

Mitä mainiointa maanantaita!

Kirjoittaminen tänne blogiin on jäänyt viime aikoina harmittavan vähäiseksi lähinnä kiireen - opiskelujen, esseiden kirjoittamisen ja tenttiin lukemisen - takia, mutta täällä ollaan yhä! 

Aloitin tän maanantain jo perinteeksi muodostuneella tavalla: heräsin (ainakin fyysisesti, psyykkisesti en vielä) n. klo 6:15. Siinä sängyn reunalla istumisen ja Instagramin selailun jälkeen vetäisin lenkkivaatteet urheasti päälle, vaikka mielessä kävi monta kertaa ajatus herätyskellon laittamisesta myöhemmäksi ja nukkumaan vielä vähän... Kuitenkin kun pääsee ulos, oli sää mikä tahansa (tänään satoi vettä), tuntuu raikas ilma ja juokseminen pimeillä kaduilla yllättävän hyvältä! 

Lenkki venyikin tänään 53 minuutin mittaiseksi, kun suuntasin Pispalan portailla. Eilen tuli pidettyä jonkinlainen "tankkauspäivä", kun lauantai-illan venähdettyä pitkäksi käytiin päivällä pizzalla, iltapäivällä syötiin jätskiä ja illalla ruokakauppareissu kääntyikin ihan meidän kodin vieressä sijaitsevaan Pizza-Kebab-mestaan, josta otin itselleni yllättävän hyvän falafel-annoksen! 😀 Iltapäivästä leipomisvimmassa leipaisin vielä (vegaanin) banaanileivänkin, jota maistelin vielä jälkkäriksi ennen nukkumaan menoa! Riitti siis tänään hyvin energiaa juosta portaita heti aamusta! 😉

 Lenkin jälkeinen aamupala:
Annos kaurapuuroa (1dl kaurahiutaleita + 2 dl vettä)
Puolikas banaani
Chiasiemenistä tehtyä "geeliä"
Maapähkinävoita
 
 Tällä viikolla on periaatteessa yliopistolla perioditauko, mutta mulla hälyttää sunnuntailla kahden eri jutun Deadlinet, joten hommia saa tällä viikolla painaa vähintään perinteiseen tahtiin. Lauantaina onkin erilainen päivä, sillä meilllä on täällä Tampereen/Lempäälän Ideaparkissa muotinäytökset! Kello 13, 15 ja 17 on SHOWTIME, joten tulkaas sinne katsomaan syysmuotia ja tietenkin Paula Koivuniemeä ja muita, sillä kyseessä on Ideapark goes Fashion & Music, eli luvassa on myös livemusiikkia! Miten hauskaa :D 

Muotinäytöksessä omalla kohdallani on luvassa myös sisääntulo, jossa meillä on alusvaatteet Change-liikkeestä. Luonnollisesti tuollaisen alusvaatesisääntulon takia tekee mieli tämä viikko katsoa vähän enemmän miten syö ja liikkuu, jotta on mahdollisimman "mukava" fiilis astella lavalle alusvaatteissa, vaikka yleensä meillä jotkut aamutakit tai muu ohut vaatekappale lisänä siinä päällä onkin. 

Siksi ajattelinkin, että voisin tältä viikolta tehdä ruokapäiväkirjan! Miltäs kuulostaa? Ja muutenkin höpötellä siitä, miten valmistaudun noihin muotinäytöksiin ylipäätään. 

Nyt täytyy hörppästä kahvi loppuun ja alkaa tekemään niitä kouluhommia! Ihanaa viikkoa kaikille! 💛 

Snapchat: inessalmiranta 
Instagram: @inessi1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti