tiistai 10. lokakuuta 2017

UUDET HIUKSET, UUSI MINÄ

Ai että mulla on ollut hyvä fiilis viimepäivät! Kuinka yks kampaajakäynti voikaan piristää näin paljon?!

Oon jo muutaman vuoden kasvattanut mun hiuksia ja pitänyt kiinni tosi klassisesta linjasta. Ei värjäystä, vähän raitoja vaan. Ei mitään ihmeellistä pitkään aikaan. 


Varasin kuitenkin kampaaja-ajan reilu viikko sitten ja mielessä oli, että nyt tarvii jotain muutosta! Mietin pitkään, että mitä se vois olla ja viime viikon alussa sain yhtäkkiä jostain idean otsahiuksista. Otsahiukset mulla on ollut joskus ylä- ja ala-asteella viimeks. Ala-asteella se oli sellanen kokeilu kun teki hirveesti mieli kokeilla. Otsis nuorensi mua sillon ainakin 2-3 vuotta. :D Sitten yläasteella joku erikoinen juttu, jolloin kampaaja sanoi että nyt on muotia värjätä otsatukka tummaks, samoin niska... APUA, voidaanko kelata ajassa taakse päin ja perua toi juttu?! Seuraavat pari vuotta epätoivoisesti piti värjäillä sitä tummaa väriä näistä vaaleista kutreista pois. 

No, nyt saatuani tän otsis-idean, ajattelin että PELI POIKKI, mulle ei otsatukka sovi! Lopulta muutamien Pinterest-hakujen jälkeen löysin kivoja otsatukkamalleja, joiden uskoin mullekin sopivan. Pitkä ja kevyt, joka tulee vähän silmillekin. Ja kampaaja-Raisa tiesi heti mitä halusin! 💛

Mitäs te ootte mieltä? Mä oon yhä ihan In Löööv!! Käytännöllisethän nää ei ole alkuunkaan, mutta tarviiko sitä aina olla?! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti