keskiviikko 29. marraskuuta 2017

WEEKEND GETAWAY - OSLO SNAPSHOTS

Mukavaa keskiviikkoa! 

Juon täällä aamukahviani ja syön superherkullista aamupuuroani vanhempieni kotona vielä tänä aamuna, sillä he iltapäivällä tänään Afrikan seikkailultaan! Myöhemmin tänään onkin sitten paluu meidän pikkukaksioon, joka saattaa muuten tuntua ihan hemmetin pieneltä tän kodin jälkeen. :D Nyt vaan toivon että ikkunatyömies ei tulis ihan vielä tosta seinästä läpi ja pilais mun päivän suunnitelmia täällä kotosalla... 

Ehkä jotkut näki jo Instagramista että me vietettiin rakkaan aviomieheni kanssa tosiaan viime viikonloppu Oslossa! Sain matkan synttärilahjaksi, vähän niin kuin viime vuonnakin käytiin viikonloppulomalla Köpiksessä. Niin kivoja tollaset "pidennetyt" viikonloput - oltiin Oslossa aikaisin perjantaiaamuna ja lähtö oli sunnuntaina alkuillasta. Saatiin nauttia Oslon kirpsakasta syyssäästä (lue: hitsin kylmästä merituulesta, ja lämpötila tuntui 2 celsiusasteen sijasta -20 asteelta), skandinaavisesta ihmisvilinästä ja ihanasta joulutunnelmasta joulutorilla.

Nyt seuraakin pieni pläjäys kuvamateriaalia (ja kuvatekstit) meidän minireissulta! Enjoy!


1. Aamupala Bagel & Juice:ssa perjantaiaamuna kun saavuttiin ja vietiin isoimmat laukut hotellille. Muina päivinä saatiinkin nauttia mielettömän hyvästä hotelliaamiaisesta - iso suositus Radisson Blu Plaza -hotellille kaikille Oslo-kävijöille!! // 2. Perjantai-turistikiertelyt - kuninkaanlinnan piha. Note to self and everyone: Oslossa ei saa Irish Coffeeta ennen klo 14:00. // 3. Shoppailua Black Fridayna; löysin tuon ihanan ruutubleiserin Zaralta. Ei muuten ollut alennuksessa. Ja menin hinnoissa muutenkin vähän jotenkin sekaisin ja ajattelin sen olevan puolet halvempi kuin se oikeasti oli...? Hups. // 4. Joulutori!!! Glögiä!! Parasta!!


1. Ihana illallinen satamassa sijaitsevassa Rorbuassa. Paljon norjalaisia pikkujouluilemassa (tai jotain). Huomattua: norjalaisen perustilaus: olut plus viski tai vodka. // 2. Auta armias jos olisin ollut vähän enemmän rahoissani, niin olisin ostanut ton sisustuskaupan tyhjäksi... // 3. Samainen sisustuskauppa: koska kuka nyt ei haluaisi tuollaisia banaanikoristeita? NOT KIDDING! // 4. Rorbuassa meidän tarjoilija nauroi meidän täysin samanlaisille ruoka- ja juomatilauksille, ja todettiin (läpällä) sen johtuvan siitä että ollaan menty naimisiin. Tarjoilijat kuitenkin luuli että ollaan ihan just äskettäin menty naimisiin, ja he päättivät onnitella meitä ihanalla jälkiruualla! Noh, pysyttiin hiljaa siitä että häistä on jo 5kk... 


1. I do not eat meat often, but when I do, it's in Oslo and it's RAW. Huippu tartar-illallinen brasseriessa. // 2. Käytiin vielä sunnuntaina katsastamassa upea merenrannalla sijaitseva Oopperatalo! // 3. Tuolla kannattaa ehdottomasti käydä, kyseessä on todellinen arkkitehtuurin helmi! // 4. Vigelandin puisto ja lukuisat hienot patsaat. Upea paikka jälleen ja vaikuttavia teoksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti