lauantai 30. joulukuuta 2017

BACK HOME

Hei! 

Meidän häämatkalta kotiinpaluusta on tänään jo viikko! Viimeinen viikko ennen reissua oli kuin olikin ihan superkiireinen, ja naputtelin sormet sauhuten vielä automatkalla kentällekin mun n. 22-sivuista oppimispäiväkirjaa enkuksi... Huh verenpaine nousee vieläkin kun ajattelen sitä! :D Mutta sain kuin sainkin sen tehtyä ja sain jätettyä hyvällä omalla tunnolla läppärin pois reissulta.

Ja se oli kuin olikin taas mitä ihanin matka! Kirjoitin Instagramiinkin, että harvoin itken tai surkuttelen sen enempää mistään maasta lähtöä tai reissun loppumista, mutta Brasiliaan mulla on jatkuva ikävä. Kun on asunut jossain maassa vuoden ja totaalisesti ihastunut siihen meininkiin mikä siellä on, tuntee aina pientä kaipuuta sinne. Onneksi tää maapallo on loppujen lopuksi aika pieni ja suhteellisen pienellä vaivalla voi matkustaa maapallon toiselle puolelle ja päästä ihan toisenlaiseen kulttuuriin ja maailmaan. 


Mutta oli miten oli, toki kotiinkin on aina ihana palata! Etenkin nyt, kun arkeenpaluu oli todella pehmeä, sillä saatiin melkein suoraan istua joulupöytään ja rentoutua vielä vähän. :D Aion laittaa tänne blogiin vielä isomman kuvapläjäyksen meidän reissusta, mutta nyt tulin vain kirjoittamaan tänne että elossa ollaan (heheh - ainoa hetki kun mua tolla matkalla vähän jännitti "vaarallisella" Rion matkallamme oli ilmakuopat lentokoneessa kotimatkalla). 

Toivottavasti teillä on ollut ihana joulu! Täällä ollaan ainakin syöty jouluruokia, suklaata ja pipareita just sen verran kuin mieli on tehnyt - ja täytyy antaa pisteet itselleni siitä etten oo kertaakaan syönyt niin paljoa että olis tullut jotenkin huono olo.

Salilla oon käynyt vasta kerran tämän viikon aikana, ja nyt kiirehdin jumpalle. MOI!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti