maanantai 22. tammikuuta 2018

MISTÄ MUN VIIKONLOPPU OLI TEHTY?

YÖKYLÄILYSTÄ: Tuo aviomieheni oli poissa kotoa pari-kolme päivää, joten number 1 paikka mihin halusin oli mennä mun vanhemmille yöksi! Ihanaa palata "lapsuudenkotiin" ja omaan huoneeseen (joka toki on muuntautunut vierashuoneeksi nykyään) ja nauttia parin aamun ajan siitä ettei tarvitse tehdä itse aamupalaa ;) 

SALITREENISTÄ: Oon viime viikkoina käynyt tosi paljon jumpassa, salilla en niinkään. Nyt siis pitkästä aikaa oli tosi kivaa käydä tekemässä kunnon salitreenit. Perjantaina tein alavartaloa aka jalkoja, lauantaina oli olkapäiden ja käsien vuoro. Voin kertoa että nyt on lihakset niiin kipeät että huhhuh. 

FALAFELEISTA: Saatiin kutsu lauantai-illaksi illalliselle meidän rakkaille ystäville! Listalla oli alkupalaksi mielettömän hyvää tomaattikeittoa, pääruokana ehkä parhaita falafeleja mitä oon ikinä syönyt ja kaikkea muuta hyvää, jälkkärinä oli sitten pieni vanukas ja kahvia. NAM! 


TELKKARILLE PUHUMISESTA: Oltiin eilen illalla mun vanhemmilla syömässä. He olivat hankkineet vuosien jälkeen sitten uuden telkkarin, joka olikin niin hieno että sille pystyy puhumaan ja se etsii ohjelmia Yle Areenasta, Ruudusta, Netflixistä, musiikkia Spotifystä ja mistä kaikista... :D

OPISKELUSTA: Vähän tylsempää; torstaina on taas luvassa iltapäivällä tentti, johon mun täytyis varmaan nytkin alkaa jo raivolla lukemaan... 

UUDEN SYKEMITTARIN IHMETTELYSTÄ: Porukoilla oli yksi ylimääräinen Polarin A300 -sykemittari jostain, ja päätin vihdoin ottaa sen käyttöön! Tai en oo vielä ihan perillä että onko kyseessä sykemittari/aktiivisuusranneke vai mikä, mutta oon aika innoissani että pääsee taas pitkästä aikaa  mittailemaan treenejä ja sykkeitä ym! 

Toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu, ja tsemppiä viikon haasteisiin itse kullekin! 💛

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti