keskiviikko 31. tammikuuta 2018

PÄIVÄ JOKA TEKI ONNELLISEKSI

Vastapainoa edelliselle postaukselle - niille huonoille päiville ja negatiivisille tuntemuksille. Eilen oli kiva päivä, jota olinkin odottanut jo jonkin aikaa! Sille on muutamia syitä, mutta tässä tärkeimmät: 

Sportyfeel Helsinki City Run -pressitilaisuus

Muistanette ehkä että olin viime keväänä, toukokuussa juoksemassa mukana Helsinki City Runilla. Kyseessä oli mun toinen puolimaraton, ja siitä jäi taas niiiin hyvä maku, että ajattelin että mun on pakko päästä tänäkin vuonna mukaan! Niinpä kun mulle tuli jälleen kutsu HCR2018-lehdistötilaisuuteen, ilmoittauduin salamana mukaan. 19.5. juostaan taas, ja motivaatio juoksemiseen ja treenaamiseen kasvoi kummasti heti! Viime vuonna tapahtuma oli ainakin niin onnistunut ja huippukiva! Suosittelen ihmeessä muillekin, jos vähänkään mietityttää osallistuminen... 😉 Tällä kertaa tapahtumassa voi juosta puolimaratonin lisäksi myös kokonaisen maratonin, 10km tai vaikka ihan vain 5km. Jokaiselle jotakin! 😍


Pikaiset kuvaukset Lauran kanssa

Heti kun ilmoittauduin mukaan tuohon yllämainitsemaani tilaisuuteen, laitoin Lauralle viestiä että kuvaillaanko jotain - oltiin jo pidemmän aikaa puhuttu että täytyis ottaa jotain kuvia nyt kun on tää "uusi" lookkikin. :D Otsis siis. No vihdoin tuli sopiva rako ja saatiin noin tunnissa räpsittyä varmasti superkivoja kuvia! En malta odottaa että näen lopputuloksia! 💛

Päivä oli kaikenkaikkiaan ja muutenkin oikein kiva ja onnistunut. Kävin aamusta heti lenkillä kauniin lumisessa maisemissa (pitkästä aikaa). Kummasti alkaa juokseminen taas maistua! 

Lisäksi 10 pistettä ja papukaijamerkki Valtion Raiteille a.k.a. VR:lle, kun mun juna oli tunnin myöhässä, niin pääsin samalla (halvemmalla) lipulla aikaisempaan Pendolinoon. Muutama juoksuaskel piti ottaa, mutta luulin että VR ei antaisi ikinä tuollaista mahdollisuutta - onneksi kävin lipunmyyntitiskillä kysymässä vaihtoehtoa tuohon toivottomalta tuntuneeseen tilanteeseen! 

Helsingissä soin itselleni vähän aren luksusta ja kävin lounaalla Paulig Kulmassa. Niiden lounasbuffet on vaan niin 10/10! Maksoin buffetin ilman lisukkeita, mikä olikin oikein riittävästi koska pöydässä oli isot kasat hummusta, kikherneitä, kvinoaa ja vaikka mitä... ISO NAM!! 

Muutenkin päivän aikana tuli tavattua kaikennäköisiä uusia ja vanhoja tuttuja, ja sehän on aina kivaa. 💛


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti