torstai 8. helmikuuta 2018

HELPPO LOUNASSALAATTI JA OPISKELUA

Niin ne ainakin sanoo! "Torstai on toivoa täynnä". Melkein jo mielessäni matkaan viikonlopun puolelle, vaikka tehtävää riittäisi kouluhommien puolesta ihan koko viikonlopun ajaksi! Deadlinet alkaa taas tämänkin periodin puolesta tulla pikku hiljaa vastaan - on erilaisia ryhmätöitä, yksilötöitä, harjoitustöitä, tenttejä ja vaikka mitä.

Oonkin viime päivät aika lailla viettänyt yliopistolla, mutta tänään tulin kotiin heti aamun luennon jälkeen, sillä tiesin että jääkaapissa odotti kaikkia jämäruokia mitä edellisiltä päiviltä oli jäänyt. Niinpä sain tehtyä itselleni lounaaksi salaatin, joka sisälsi: 


Romaine-salaattia
Hapankaalia
Parsakaalia
Tomaatin 
puolikkaan avokadon
purkin tonnikalaa

Kastikkeena balsamicoa ja loraus oliiviöljyä

Kaveriksi söin vielä Lidlistä ostetusta luomukaurasydän-leivästä puolet ja yhden riisikakun. 

Vaikka käsittääkseni tuo oli ihan ruokaisa louans, oon nyt tän koko päivän ollut jotenkin koko ajan ihan nälkäinen ja ruoka mielessä. :D Mun aamupalaksi nauttimani protskupannaritkin oli kuitenkin ihan ravitsevia, joten en tiedä missä nyt mättää. Vai vaatiiko kroppa vaan tankkausta tai jotain. Välipalaksi tein itselleni jo tuorepuuron, jossa oli chiansiemeniä, kaurahiutaleita ja pieni banaani - senkin vetelin ihan alta aikayksikön ja tuntuu että voisin syödä taas jotain.. 😅


Voikohan se olla vaan nyt tää kotiympäristö, jossa epätoivoisesti koitan tehdä markkinoinnin harjoitustyötä asiakkaiden huonosta käytöksestä, ja jääkaappi on liian lähellä....? 

Mitenkäs teillä? Onnistuuko opiskelu vaivatta kotona vai teettekö mieluummin töitä/opiskelette jossain muualla? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti