tiistai 27. helmikuuta 2018

TIISTAIN KUULUMISET

Hyvää tiistaita! Ja varsin kylmää sellaista. 

Mulla on täksi päiväksi luvassa ainoastaan tenttiin lukemista, joten onneksi ei sen enempää tarvi ulkona aikaa viettää. Hyvä puoli pakkaspäivissä on kuitenkin aina se, että aurinko paistaa, ja sehän vasta onkin ihanaa! 

Täällä ollaan vihdoin ihan oikeasti elävien kirjoissa ja toipuneena siitä kamalasta kuumetaudista josta kärsin kohta pari viikkoa sitten. Eilen oli ensimmäinen päivä kun ei liioin edes yskittänyt, joten kävin melkein kahden viikon tauon jälkeen myös salilla pitkästä aikaa! Ja ai että kun tuntui hyvältä - jalkatreeni ja vatsat toi kroppaan taas sellaisen tunnun että lihakset herää kaiken lepäilyn ja iisistiottamisen jälkeen. Kropassa tuntuu heti niin erilaiselta, kun pääsee vähän urheilemaan. 

Tästä viikosta tulee kuitenkin aikas hektinen eikä tekemistä varmasti puutu. Luvassa on vähän työjuttuja, ja torstaiaamuna tentti, johon luettavaa riittää vielä melko paljon. Lisäksi huomenna saadaan ihana koira meille hoitoon, nimittäin Sohvin chihuahua Masa, joka on valehtelematta isompikokoinen kopio meidän pikku-Verasta. Mun some-kanavilta (insta: @inessi1 ja Snapchatista @inessalmiranta) saa varmasti nähdä kuvamateriaalia tuosta pikkuisesta! 💛 Masa saa meidän luona varmasti paljon rapsutuksia ja pusuja. 

Viikonloppunakin sattui ja tapahtui. Oltiin perjantaina katsomassa meidän ystävien jazzahtavaa keikkaa Teerenpelissä, ja sain aikaan itselleni pienen tapaturman kun kipitin sieltä kotiin. Oli niin järkyttävän kylmä, että päätin juosta kotiin (tuntui siltä kuin korvat tipahtais kohta irti). No, oikaisin sellaisen pienen puiston halki, jonka kävelytietä ei oltu hiekoitettu ja niinpä mä kaaduin niin komeassa kaaressa siinä jäisellä polulla, että keuhkoista lähti ilmat ja mun rinta on ollut siitä asti niin kipeä etten saa makuuasennossa nostettua päätäni ylös ilman käsien apua. :D Kankussa komeilee myös pari mustelmaa. Aina mä kans onnistun... 


Lauantaiaamuna kaikesta sekoilusta huolimatta nähtiin ihanien naisten kanssa aamupalatreffeillä Laukontorilla Mama Bearissa - voisin käydä tuolla vaikka joka aamu jos voisin (ja jos opiskelijan lompakko sallisi). Itse söin tällä kertaa numero seiskan makeilla täytteillä; puolukoita, kookoshiutaleita ja kookoskinuskia... Jotain niiiin taivaallista!

Nyt täytynee kuitenkin siirtyä noiden tenttimatskujen pariin ja siirtyä vaikka yliopistolle lukemaan, niin ei tule säädettyä mitään muuta... 😏

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti