tiistai 6. maaliskuuta 2018

ASIOILLA ON TAPANA JÄRJESTYÄ

Hyvää tiistaita (taas)! 

Viikko taas vierähti ihan noin vain viime postauksesta, sillä kädet oli täynnä hommaa. Masa oli meillä hoidossa (enkä tarkoita nyt mun kummisetää vaan Sohvin koiraa - heh heh), torstaiaamuna oli melko vaikea markkinoinnin tentti ja olin töissä torstaina, perjantaina ja lauantaina. Sunnuntaina olikin "lepopäivä" = en opiskellut tai tehnyt muutakaan aivotyöskentelyä vaativaa, vaan käytiin mun vanhempien kanssa hiihtämässä Tohloppijärven jäällä. Noin 10 kilometriä hiihtoa, 1 kuuma mehu ja 1 lättyannos kermavaahdolla ja mansikkahillolla. 

Viime viikon työjuttu oli sellaiseen firmaan, johon mulla piti olla työhaastattelu parisen viikkoa sitten Marketing Traineen paikalle. Tulin samaisena päivänä hirveään kuumeeseen, ja jouduin perumaan haastattelun. Kun seuraavana päivänä soitin ja kysyin, josko voitaisiin sopia nyt uusi aika tuolle seuraavalle päivälle haastatteluun, oli paikka mennyt jo toiselle kovan kiireen ja aikataulullisten syiden vuoksi. En voinut tästä edes lannistua, koska olin niin huonovointinen tuohon aikaan, etten olisi voinut kuvitellakaan lähteväni kotoa ja puhua jotain järkevää yhtään kenellekään. 

Tosi nopeasti tuli kuitenkin tilaisuus työskennellä muuta kautta ja muuta hommaa tuossa samassa yrityksessä. Sekunnin murto-osan ajan ajattelin, että "äh, ei taida kiinnostaa nyt enää". Kun kuitenkin enemmän asiaa ajattelin, niin totesin että mitäs siinä häviäisin, jos nyt tarjoutuisin tuohon keikkaluontoiseen työtehtävään kolmeksi päiväksi. Saisin lisää kokemusta ja näkisin miten Start Up -yritys painaa hommia alkuvaiheessa. 


Hoidin työkeikat ja sainkin tosi hyvää palautetta - erityisesti vieläpä siitä, miten hyvällä asenteella vedin koko homman, vaikka haastattelu menikin taannoin sivu suun. Sovittiin, että jatkossakin olisi hommia tarjolla tavalla tai toisella. Kaikille jäi tosi hyvä fiilis jutusta - etenkin mulle, kun päätin lähteä hommaan mukaan, mikä sevästi kannatti!

Jutun pointtina se, että kannattaa tarttua tilaisuuksiin, joiden kohdalla se mutu-tuntuma tai "gut feeling" sanoo, että tästä voi seurata jotain hyvää. Uskon itse karman lakiin, ja siihen että asioilla on tapana järjestyä jos vain itse uskoo niin. Ja niin uskon nytkin. 

Asioilla on tapana järjestyä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti