sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

KELLOJEN SIIRRON HÄMMENNYS

Hyvää sunnuntaihuomenta! 

Tänään aamuni alkoi sillä, kun perinteiseen tapani mukaan Googlasin "Paljonko kello on nyt?". Jotenkin tiesin sisimmässäni, että iPhone kyllä vaihtaa ihan itsekseen ja itsenäisesti kellon ajan, mutta kun avasin puhelimeni ja Aamulehden sovelluksesta ensimmäinen juttu oli: "Muistitko siirtää kella tunnilla eteenpäin?", ajattelin että apua - mitäs aikaa nyt oikein eletäänkään? 

Ja kyllä, kello oli sitten ihan niin kuin ajattelinkin: 09:27. Silti tämä kellojen siirto on aiheuttanut mussa vähän hämmennystä, sillä kun herää ja toimii ajatellen, että "Niin, oikeastihan kello on periaatteessa 8:30" - tai ylipäätään tunnin vähemmän niin menee jotenkin ihan sekaisin että paljonko kello nyt ihan oikeasti on :D Tai sitten tää kaikki hämmentyneisyys kellonajan ympärillä johtuu vaan niistä parista muutamasta skumppalasista jotka nautiskelimme eilen Roosan kanssa. 

Tää viikko on ollut ihan mahtava. Kerron lisää heti alkuviikosta, nyt siirryn väkertämään koulutehtävää joka mun olis pitänyt oikeasti palauttaa jo muutamia päiviä sitten... Hups 😳


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti